Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazságos az, hogy a határontú...

Igazságos az, hogy a határontúl élő magyarok is szavazhatnak a Magyarországi választásokon?

Figyelt kérdés
Te Magyarországon élő magyarként támogatod, vagy ellenzed ezt a dolgot?

nov. 26. 17:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

"támogatod, vagy ellenzed ezt a dolgot?"

Ellenzem.

Szerintem annak kell szavaznia az országban, aki itt él. Például azt is támogatom, hogy egy német, román vagy amerikai is szavazhasson, ha egyszer életvitelszerűen itt lakik, itt dolgozik, ide fizeti az adót. A saját körülményeiről, saját környezetéről mindenkinek joga van dönteni.

nov. 26. 17:21
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
Igazságos. Az nem igazságos, hogy ők levélbe szavazhatnak, aki pedig Londonban dolgozik az nem.
nov. 26. 17:24
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Ellenzem.
nov. 26. 17:26
 4/18 anonim ***** válasza:
10%
Igazságos, ők nem önszántukból kerültek a határon kívülre, aki meg Londonban dolgozik az önszántából ment ki az.
nov. 26. 17:27
 5/18 anonim ***** válasza:
13%

Az is szavazhat ugyanúgy. Amennyiben leadta a magyar lakcímét. De ha tartósan kint él minek is neki magyar lakcím?

Én is leadtam amikor Hollandiában éltem.

nov. 26. 17:27
 6/18 anonim ***** válasza:
12%
Teljesen igazságos, nem sok jót tett a Fidesz de ezzel teljesen egyetértek hogy felkarolja a határon túli magyarok ügyét.
nov. 26. 17:28
 7/18 anonim ***** válasza:
30%

", ők nem önszántukból kerültek a határon kívülre "

Bármikor Magyarországra költözhetnek, de valamiért ezt nem akarják.

nov. 26. 17:30
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Támogatom,mert csak jelképes a szavazati joguk.Egyéni jelöltekre nem szavazhatnak,listán meg max.1 helyről tudnak dönteni.Hazudik aki mást állít.
nov. 26. 17:30
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

"Egyéni jelöltekre nem szavazhatnak"

Méééég.. Majd 26-tól. :D

nov. 26. 17:33
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
#8 És a halottak miért nem szavazhatnak? Az is csak jelképes lenne, mégis hülyeség.
nov. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!