Támogatnátok egy egészségügyi diktatúrát?
Olyasmi rendszer lenne, mint a kommunizmus alatt, csak nem proletárdiktatúra lenne, hanem az orvosok és biológusok diktálnának, belőlük állna az állampárt.
A kórházak szuperek lennének, ezekre menne el az állam legtöbb pénze, alkohol, cigi, chips és hasonló egészségtelen dolgok be lennének tiltva, viszont nagyon olcsó lenne a friss gyümölcs, zöldség, lennének állami üvegházak ahol télen is frissen teremnének.
Fél évente kötelező orvosi kivizsgálás, aki nem megy el rá önszántából ahhoz kijön az orvos két rendőrrel és a rendőrök lefogják amíg az orvos megvizsgálja.
Ha valami járvány van, akár ilyen durva mint a COVID, akár az éves influenza, akkor kötelező oltást kapni. Aki nem megy önszántából ahhoz kijön az orvos két rendőrrel és a rendőrök lefogják amíg az orvos beoltja.
A tévében állandóan dokumentumfilmek mennének az emberi test működéséről, a baktériumokról, vírusokról, és az egészséges életmódról.
A legfelkapottabb munkahelyek az orvosi, biológusi, gyógyszerészi, ápolói munkák lennének.
Én biztos, hogy az utolsó csepp véremig harcolnék egy ilyen rendszer ellen, ahogy a COVID intézkedések ellen is szabályos partizánháborút vívtam, pl. bemásztam fegyveresen őrzött kórházba is hátul. A hülyék csak a portát védték, az egész kihalt intézményben 1 db. biztonsági őr sincs.
Egyébként szerintem most is egészségügyi diktatúrában élünk (kötelező védőoltások, szochó kedvezmény jövőre szűrővizsgálatért, 2026-tól a GDPR védelem felfüggesztése az EESZT-ben tárolt egészségügyi adatainkra vonatkozólag, kötelező TB sarc munkanélkülieknek is), a fent vázolt forgatókönyv már a totális diktatúra lenne.
"alkohol, cigi, chips és hasonló egészségtelen dolgok be lennének tiltva"
A legtöbb orvos maga is iszik alkoholt és dohányzik. Kötve hiszem, hogy egy ilyen utópisztikus rendszerben betiltanák ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!