Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hiába tiltották ki Magyar...

Hiába tiltották ki Magyar Pétert a gyermekvédelmi otthonokból, fény derült az igazságra. Hová fog ez vezetni?

Figyelt kérdés

Már a kitiltás sem volt jogszerű, de Magyar Péter megoldást talált: megadott egy e-mail címet, amire lehetett küldeni fotókat, hogy milyen állapotok uralkodnak ezekben az inzétményekben.

Magyar egy friss posztban meg is osztott fotókat nemrég a Facebook oldalán.

Mi lesz ebből?

nov. 25. 19:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

"Ekkor mi a garancia arra hogy az valóban egy gyermekotthon, és nem tiszarajongó Marika beázott nappalija?"

Mert az illetékesek meg sem próbálkoztak a cáfolattal, helyette kitiltották minden gyermekotthonból. Ez egyrészt, másrészt pedig eddig is lehetett tudni, hogy borzalmas állapotok vannak a gyermekotthonokban, csak ezek eddig nem kaptak médiafigyelmet.

nov. 25. 20:41
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Ezzel ne foglalkozz, várd és hallgasd a hangfelvételt, amit Vogel Evelin vett föl, ez fényt derít arra hogy a fidesz milyen jó a magyaroknak.

Ajánlok neked adókat: hír tv, a tv, m1, tv 2

nov. 25. 20:43
 13/28 A kérdező kommentje:

Ha megnézed a Magyar Péter által feltöltött képeket, akkor láthatod, hogy van fotó kívülről is, látszik az épület és a kiírás.

Egyébként meg nagyon egyszerűen le lehet ellenőrizni a képek valódiságát: ne zárkózzanak el, hanem engedjék, hogy Magyar bemenjen az épületbe kamerával.

Akkor kiderül az igazság.

Habár Magyar azt írja, hogy a kapun a láncot és a lakatot állítólag az ő távoltartására szerezték be.

Őrület ez az egész!

nov. 25. 20:55
 14/28 anonim ***** válasza:
40%
11 arra célzok többek közt hogy még a te lakásodban is lehet olyan fényképet készíteni amitől hüledezne a nép mekkora trágyadomb, hiába csepp a tengerben pl az a tré vakolathiány. Ha én az összes sulimban, munkahelyemen stb keresgéltem volna hol hiányos a járólap, repedt a fal stb akkor gyűjtést rendeztek volna nekem a lelki sebek enyhítéséért holott a felső 20% százalékban mozgok "ahol a papok táncolnak"
nov. 25. 20:55
 15/28 anonim ***** válasza:
25%
Bárki elhiszi hogy lesz olyan kormány ami alatt majd minden intézményben földről lehet enni? Ha azt mondja majd MP hogy a nép megérdemelné hogy svájci színvonalon éljen ti rászavaztok mert majd csettint egyet és úgy lesz? Összegezve: a "mindig az a jó játékos aki épp nem játszik" ragozása folyik. Mindenki arra vágyik hogy vele elégedetlenkedjenek mert az azt jelenti ő van pozícióban...
nov. 25. 21:07
 16/28 anonim ***** válasza:

"11 arra célzok többek közt hogy még a te lakásodban is lehet olyan fényképet készíteni amitől hüledezne a nép mekkora trágyadomb"

A takarítatlanság és repedt fal egy dolog, de biztos nem találnál olyat a lakásomban, hogy a WC-nek ne lenne ajtaja, az elválasztók szálkásra rohadtak volna, a zuhany falán pedig még ott van az elmúlt 20 év biológiai előtörténete, ha érted én mire akarok célozni. Te esztétikai hibákról beszélsz, a fényképeken viszont jól kivehető üzemeltetői gondatlanság szerepel.

nov. 25. 21:11
 17/28 anonim ***** válasza:
#14 Az egy valós intézmény, ahol évtizedek óta nem volt újítás, nem egy lakás. A fidesznek érdeke hogy ne lássa senki hogy milyen állapotok vannak bent.
nov. 25. 21:14
 18/28 A kérdező kommentje:

"Azóta nem kell az ilyen otthonokra semmilyen pénzt fordítaniuk, hiszen az állam gyakorlatilag semmilyen felelősséget nem vállal."

Ez rémes. :(

nov. 25. 21:19
 19/28 anonim ***** válasza:
25%
17 azért a számokkal is tisztában kell lenni. A "mibűl" re biztos azt mondanád kevesebbet kapjon a politikai elit. Ha viszont osztasz szorzol az jön ki hogy minden intézmény: kórház suli ovi elfekvő stb olyanná varázsolásához amitől élvez valaki pl ott fürdeni ahhoz még Mészárosék vagyona is smafu. Előjönne az ötlet hogy mindenki keresetének 10%ából fenntartunk egy minőségi színvonakat ezeken helyeken, és átértékelik az emberek hogy" hát jobban belegondolva nem is olyan problémás a helyzet.... sőt az én időmben még olyanabb volt..."
nov. 25. 21:25
 20/28 anonim ***** válasza:

#19 Hát én nem tudom... nézd meg hogy az EU-s pénzek is mire mentek:

https://www.youtube.com/watch?v=bVDf4sEVGX4&t=56s

nov. 25. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!