Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Rogán Művek most valamit...

A Rogán Művek most valamit rosszul csinál, vagy már a hívei se hisznek neki?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 25. 09:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

De azt mondta a tóni saját maga, hogy ők a back office.

Ezzel ő maga ismerte el, de hagyd a f.szba…

nov. 25. 11:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Recseg-ropog ez a hazugsággyár és kezd a benne élők fejére potyogni. Ezt látod most, kérdező.
nov. 25. 11:50
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
A Tisza-fanatikusok bezzeg azt is elhiszik, hogy vezetnek :D
nov. 25. 12:54
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Hát milyen maffia állam az ami, még egy ilyen Magyar Pétert sem tud normálisan lejáratni? Komolyan ezért fizetem az adót? Én mindig is azt szerettem volna, hogy ne legyen rendben ez az ország, hanem hogy legyen minél magasabb az áfa és hogy minél több adót szedjenek be tőlünk. Amit valóban fontos dolgokra fordítanak, például Magyar Péter lejáratására, de hát megint csalódnom kellett szeretett diktátoromban :(
nov. 25. 13:22
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
Már csak az a kérdés, hogyha ilyen jól áll a Tisza párt, miért nem indít jelöltet az időközi választáson...
nov. 25. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:
57%

Mert nincs érdemi jelentősége ugyan is nekik a 26-os választásra kell koncentrálni, de arra nagyon. Viszont már tényleg nem tudnak mit kitalálni mp ellen. MZP f@szát pl nem kellett mutogatni a tévében ő túl mamlasz volt ahhoz, hogy valódi sikereket érjen el. De ha jelenlegi helyzetet jobban meg akarod érteni akkor van olyan aki sokkal jobban elmagyarázza ezt mint én.

https://www.youtube.com/watch?v=fUo2bwz3JA0&t=5s

nov. 25. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:
42%

Nézőpont intézet meg, 51%ot mért Tarlosnak, Karáncsonnyal szembe...

Maradjunk annyiba hogy a fidesz valahol 45% és 38% között van, a Tisza 46% és 35% között, messze még 2026, de a Tisza képes lesz legyőzni a Fideszt.

nov. 25. 16:02
 18/21 anonim ***** válasza:

#17 Pontosabban a Nézőpont Intézet 53-40-et mért Tarlósnak.

Mostani önkormányzati választáson is 52-45-öt Vitézy javára.

EP választásra pedig 47-24-es Fidesz és Tisza eredményt mondott.

nov. 25. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:
nov. 25. 19:18
 20/21 anonim ***** válasza:

A fideszes közvélemény-kutatók közt épp ez a Társadalomkutató tévedett a legnagyobb mértékben.

[link]

nov. 25. 23:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!