Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az ellenzéki szavazók,...

Azok az ellenzéki szavazók, akik szeretnék, hogy a Fidesz távozzon az ország éléről, de nem a Tiszát favorizálják, miért?

Figyelt kérdés
Ez nem számonkérés akar lenni, az okokra vagyok kíváncsi.
ma 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azért, mert nekem nem vesz be a gyomrom egy olyan politikust, aki végignézte a NER kiépülését, egyetlen szó kritika nélkül és akkor lépett ki a fényre, amikor már nem volt tétje.

Volt, nem egy olyan szereplő, akár Hadházy Ákos is, aki a rendszer részeként, nyilvánosan elmondta, hogy mi zajlik bent és felemelte a szavát. Őket értem és megértem, sőt, még támogatni is tudom. Egy olyan csávót, aki 20 éven át élvezte, szó nélkül a rendszer jussait és szó nélkül hagyta végigmenni ezt a rombolást, nekem nem megy. És egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez nem egy 0rbán álltali lépés volt az óellenzék teljes kicsinálására, sőt, egyre inkább annak tűnik, az előző fél év alapján.

ma 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Mert azért egy pszichopata sokaknak nem szimpatikus.
ma 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek az 1-vel.

Magyar Neres volt.Asszonysága révén kapott baromi jó, zsíros pozíciókat.Válás után meg megszakadtak a kapcsolatok, zsíros állásonak vége lett.

Kitalálta, hogy politikus lesz és sokat kereshet könnyen.Újra.

ma 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert bár a fideszes "média" nyilvánvalóan torzít Magyar Péterrel kapcsolatban, azt a puszta megszólalásai alapján megállapítom magamtól is, hogy egy öntelt hólyag, egy nárcisztikus pszichopata. Ilyeneknek semmi keresnivalója az ország vezetésében.

Noha '18-ban Vona, majd négy évvel később Márki-Zay sem volt hibátlan, az ő személyükkel ki tudtam egyezni. Magyar nem ilyen.

ma 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan az 1-eshez, nem tudok teljes mértékben megbízni benne. Pedig én magam is kiábrándult Fidesz szavazó vagyok, de akkor inkább már Hadházy, Márki-Zay, és még vannak egy páran. Magyar egy kicsit túl későn ébredt föl, és akkor még ő szólja le mindazokat, akiknek már jóval korábban megjött az eszük.
ma 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!