2/12 anonim válasza:
Több roma szerint, igen az -bár, szerintem ez a legkissebb probléma vele, sőt, ennek, pont, hogy nem szabadna problémának lennie- és, ha megnézed a fiatalkori képeit, hát, eléggé egyértelmű.
3/12 anonim válasza:
első vagyok, az a fotó konkrétan, mint ha a macska-jajból jött volna. De igaza van a 2.-nak emiatt nem kell lenézni se felnézni rá, nem csak ő lop ott most, lopnak kékszemű szőke magyarok is úgyhogy full mindegy. Csak a személyiség, a cselekedetei, a döntések , amiket meghoz (nem emelték a családi pótlékot 2008 óta, 2002-ben kettéválasztotta a nemzetet a kokárda hisztivel, sárba tiporva ezzel az addigi nemzeti nagyjábóli egységet ) szóval a tettek számítanak, nem a származás. ne származás alapján ítéljünk meg valakit soha. mert tévútra csaljuk magunkat
4/12 A kérdező kommentje:
2,3.
Ja! Azért van a kisebbség többségben a börtönökben, mert olyanok mint ti!
nov. 24. 16:33
5/12 anonim válasza:
Igaz hogy Orbán cigány. Én is azt mondom, nézd meg az érettségi képét. Echet putriscigó, még az öltönye is asztalterítőből készült;)
6/12 anonim válasza:
2-es vagyok, én milyen vagyok, ami alapján ezt irtad?
7/12 A kérdező kommentje:
6.
C felszopó
nov. 24. 16:37
8/12 anonim válasza:
Vagyis, amiért nem bőrszin, hanem cselekedet alapján itélem meg az embert, rossz ember vagyok szerinted?
9/12 A kérdező kommentje:
8.
A4-esben leírtam, nincs mit hozzáfűzni
nov. 24. 16:41
10/12 anonim válasza:
kedves kérdező. felejtsd el. rosszra pazarlod az energiáid. Építsd az életed. Művelődj, tanulj olvass, tájékozoódj, legyél vezető, és akkor majd javítasz a helyzeten. azzal hogy csak gyűlölködsz nem lesz megoldva a "cigány kérdés" . Nem tudom, hogy tudod-.e de ugye a 13.14. században már jöttek be szerény hazánkba, és azóta nincs megoldva a dolog. 800 év. Nem is lesz már. Engedd el. építsd fel a saját váradat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!