ma 13:55
Miben méred az értelmet? Semmit nem lehet róluk tudni azt leszámítva, hogy egy kitartott exFideszes "feleség" a pártelnök.
Ez azt leszámítva, hogy dolgozik benne a bosszú a Fidesszel szemben mégis mit mutat még a jövőre nézve?
Arról nem is beszélve, hogy ha abban reménykedsz, hogy majd minden Fideszest/ NER-es üzletembert kicsinál akkor csalódnod kell majd, mert szerintem ennyire még ő se hülye, hogy széllel szemben akarjon pisálni, inkább a saját oldalára próbálja majd állítani a milliárdosokat.
Ha most nem jött volna a Tisza, én is az MKKP-re szavaznék, minden mindegy alapon
De szerencsére van kormányváltó alternatíva is
Tisza csak akkor, ha lesz program, jelöltek meg nem ez a one-man-show marad az egész.
Sajna az MMN nem fog indulni a választásokon (a Tisza miatt) pedig rájuk húztam volna X-et.
Komolyan kérdezem, mi értelme lenne az MMN-re szavazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!