Magyarországnak új külügyminisztere lesz? Elveszitjük Szijjártó Pétert?
ma 06:45
1/7 anonim válasza:
Sajnos nem. Mondjuk tök mindegy, mert az utódja is ugyanolyan meghunyászkodó, behódoló ember lenne, aki még meg is köszöni, hogy újra meg újra belerúgnak a magyarságba.
2/7 anonim válasza:
lehetséges, de te összecsomagoltál már kérdező? mert hiányzik egy majom is onnan xD
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint úgy érted, hogy nekem kellene lennem Magyarország új külügyminiszterének? Hmmm, megfontolandó felkérés lenne!
ma 08:06
4/7 anonim válasza:
Hiányozna ez a szánalmas csíra, ez a röhejes nyekergő hangú kakadu, aki mint Putyika egyik legnagyobb kollaboránsaként fog bevonulni a történelemkönyvekbe. És remélhetőleg egyszer a szegedi Csillagba is, életfogytiglan. Orbánnal és sleppjével együtt.
5/7 anonim válasza:
3: olvasd el párszor még, hátha rájössz hogy értettem. ha meg nem jössz rá akkor felesleges magyarázni :D
6/7 A kérdező kommentje:
Párszor még elolvasva, arra jutottam, hogy örülök, hogy egyet értünk, hogy Szijjártó Péter testhezállóbb feladatkört kaphat a jövőben.
ma 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!