Ez a politika tükrözi a magyarságot?
ez
üdv Dból (mostanában hamisítják a kommentjeimet is itt...)
Melyik politika?
Ha ennek az oldalnak a politika kategóriájára gondolsz, akkor ez elsősorban a magyarság szélsőliberális részének szektás hiedelemvilágát tükrözi elsősorban.
na látod ezzel én is így vagyok, ezért költöztem el innen
miért nem költözöl el? hosszabb távon nyernél csak
Dublin, tudom, hogy te vagy az, ne bújkálj!😆
Igen. Gondolom neked az a vajod hogy Orbán korrupt, fasiszta, diktátor, ülfözi a melegeket, stb. És ha más lenne, azonnal itt lenne a kánaán. Ez a pártosság, végső soron nemzetellenesség jellemző.
A probléma maga ez a hazafiatlanság, öngyűlölet, amit képviselsz te, a fideszesek, a momentumosok, stb. Maga ez a kérdés tükrözi a magyarságot.
A probléma nem Orbán vagy xyz, hanem hogy ezek nem tudnak együttműködni.
Ezen belül gyakorlatilag nem magyarok a pártok, tele vannak kisebbséggel, izraelivel, ez fokozza a hazafiatlanságot. Orbán vagy Lölö sem magyar. Vicces hogy Orbánt a magyarok nyakába varrják, holott nem is magyar. Vagy homofóboznak, mikor Szájer az ereszen csúszkál. Beséékkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!