Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet online nézni előbe...

Hol lehet online nézni előbe Mencike Tamás bcsabai beszédet?

Figyelt kérdés
Vagy nem közvetítenek? Nem publikus?
nov. 20. 18:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Vmi fityeszes dobja már át a pàrt linket. Meghálálom fél kg krumplival, eskü.
nov. 20. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
[link] itt nem lesz fent élőben? Írj rá, kérdezd meg! Szerintem valaki tuti fogja. Amúgy ki Ő?
nov. 20. 18:11
 3/8 A kérdező kommentje:
18 órától már megy és nincs közvetítés. Látszik mennyire zártkörű. Pedig úgy harangozták be h nem az. Fél a fityesz.
nov. 20. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogy félnek...totál be vannak szarva :D
nov. 20. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem most valami nagy szenzáció lesz. Gondolom irodán belül volt 10 párt aktivista és lő pa pá.
nov. 20. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Közvetítés nincs, de képeken láthatod, hogy "Zsúfolásig megtelt a békéscsabai Fidesz-iroda nagyterme"

🤣😄😂🤡

nov. 20. 21:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Közben kiderült hogy a beharangozott hype mégis zárt ajtók mögött 2 bites fidesz szimpatizánsokkal egy pár négyzetméteres kis teremben volt, meghívásos alapon. Nagyszerű ez a Fidesz.

Vége van Tomika. 26-ban elzavarunk titeket. Kezdjetek csomagolni, mert árad a Tisza.

nov. 20. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó indulattal 50 idős embert számoltam akik valszeg csak régi fidesz tagok vagy a fele nem is csabai 🤡 Magyar Péternél többen voltak Csabán. Megtelt a szabadság tér még tavasszal 🤡
nov. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!