A magyar kisemberek miért féltik ennyi fanatikusan a saját életüket miközben az 5kg krumpli értékére becsülendő?
Hát mondjuk be is k@phatod.
Mi az,hogy miért féltem annyira az életemet?
Mert élni akarok b@zdmeg.
Szeretek jókat enni,inni,szeretem a szép nőket,szeretek a családom társaságában lenni.
És nem szívesen dobnám el ezt magamtól
Ne haragudj, de nekem vagy bárki másnak, miért kellene meghalni, azért mert a felsővezetés szinte minden országban idióta, ego méregető ..... (szabadon helyettesíthető kifejezés helye).
Háborúzni akarnak? Legyenek ők az elsők a fronton, járjanak elől jó példával. Vagy szervezzünk egy boxmeccset, és aki a legtöbbet veri véresre, az nyert. Ja, hogy ez nem opció?
Ők miért féltik az életüket?
Tehát te ezek szerint élen fogsz járni, elsőként rohansz a melledet verve a frontra, hogy ide lőjjetek!?
Nem félem az életem, és nincsenek tévképzeteim, hogy mennybe jutok (a pokolban több az ismerős). De ettől még vannak, akik fontosak nekem, és nem szeretném, ha az életük tizenévesen érne véget azért, mert valakik valahol idióták.
Engem nem az zavar hogy egy orosz vagy ukrán, vagy egy baltikumi vagy finn féli most a halált...hanem hogy azoknál a magyar proliknál senki nem retteg jobban egész európában ahol semmilyen belátható veszélye nem fenyeget egy nyílt fegyveres konfliktusnak a propagandisták fantáziavilágának berkein kívül.
Ilyen keretek közt kikivánkozik a kérdés hogy ugyan mitől ennyire drága a magyar vér? Aranyban mérik talán? Véletlenül sem krumpliban?
Továbbra sem az a probléma hogy nem akartok meghalni hanem hogy annyira rettegtek a haláltól mint ha ti volnátok az arany tojó tyúk.
Undorító az hogy az Ukrajnai lövész árkokban halomra gyilkolják egymást az orosz és ukrán fiúk és mindeközben senki nem félti jobban a kis ekzisztenciáját, senki nem áhitozik olyan vehemensen a tűzszünetért, mint azok a magyarok akiknek nem mellesleg egy kóborkutya szintjével vetekszik a szellemi hozzá adott értéke a nagy közöshöz, tudni illik az is nagyon szeret jókat enni, dugni, de még a családjával időt tölteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!