Mit tegyek, ha csupa negatív dolgok jutnak eszembe, amikor meghallom a "baloldal" szót?
Csupa olyan dolgot képviselnek, ami nekem nem tetszik. Magyarellenesek, ők csinálták az első idegengyűlölő kampányt a határon túliak ellen és mai napig megvan a hajlamuk erre. A kereszténységet és a hívő embereket kigúnyolják, a nagycsaládosokat, akik sok áldozatot hoznak a nemzetért szintén.
És ami a legrosszabb, hogy azt mondják európai egyesült államok kellenek, a magyarság oldódjon fel, jöjjön be ide mindenféle harmadik világbeli ember, legyen összevissza kevert a lakosság. Miért? Ez nagyon nem lenne jó szerintem. Az LMBTQ dolog is zavar, de az kevésbé, a melegekkel nincs amúgy semmi bajom, a szerepléssel és a provokációval van. Álljon fel valakinek a vonatokra is, nem bánom, csak ne ünnepeljük meg ezért, ne lehessen karriert építeni belőle.
költözz el mint én és nem kell hallgatni
mikor meghallom a magyar nép kifejezést egyből a korrupció és a birkaság jut az eszembe de nem kell hallgatni mert elköltöztem, easy!
jah ez egy áll, provokatív kérdés...
üdv tudjátokhonnan xd
Ezzel együtt lehet élni.
Tettek róla.
Csak nézd az 1-est!
A melegek karrierépítése zavar, bezzeg, ha valaki sok gyereket vállal, ezzel akar előrébb jutni, ház, magasabb fizetés, stb, az nem zavar kérdező?
Ez kettős mérce.
Amúgy mondj már példát arra, hogy valakit azért vettek fel dolgozni, mert meleg!
"Magyarellenesek, ők csinálták az első idegengyűlölő kampányt a határon túliak ellen és mai napig megvan a hajlamuk erre."
NEM! Mi nem magyarellenesek vagyunk, épp ellenkezőleg! Mi tiszteljük a határon túliakat, a Fidesz ellenben a tisztelet morzsája nélkül csak kihasználja őket: csak és kizárólag szavazatként tekint rájuk.
Mi választásicsalás-ellenesek vagyunk. Márpedig amit a Fidesz művel a határon túliak levélszavazatával, az maga a legalizált választási csalás, hiszen semmilyen módon nem ellenőrizhető az ikszet ténylegesen behúzók személyazonossága – nem úgy egy szavazókörben vagy egy konzulátuson.
Mi erre mondtunk nemet, nem a határon túliakra!
És mi erre ma is nemet mondanánk, hiszen ahogy a Fidesz manapság állandóan az ország szuverenitását féltve mondja: ne külföldről mondják meg, mi történjen az ország határain belül, vagy ki legyen a miniszterelnöke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!