Azok után, hogy a Tisza EU-képviselői ukrán zászlós pólóban feszítettek és állva tapsoltak Zelenszkijnek, a szavazóik rájöttek végre, hogy az orruknál fogva vezetik őket?
Figyelt kérdés
ma 12:14
12/18 anonim válasza:
Én remélem, hogy most nem fogok világokat összetörni emberekben, de, hát, az van, hogy... huh, le se merem irni, szóval, az van, hogy Gaál Kinga, a Fidesz képviselője, állva tapsolta meg ezeket, meg Zelenszkij elnököt is.
13/18 A kérdező kommentje:
Világokat nem. :) Gondolom ez olyan, mint a kézfogás, ha nyújtják, illik elfogadni. A tapsolás is egy ilyenfajta tisztelet jele. A póló viszont egyértelműen túlzás. És semmilyen más ország zászlaját nem hordanám, ez a szememben hazaárulással egyenértékű.
ma 13:12
14/18 anonim válasza:
Azért hazaárulás ez neked, mert hitlerita vagy 🤡
15/18 anonim válasza:
A fidesz is a globálisták s3ggét IS nyalja, mikor ide nyál, mikor oda nyal, csak pénz kérdése, te meg orrodnál fogva azt hiszed hogy csupa jószándék vezérelve véd meg téged. Pedig még Mészáros Lőrinc is csak egy stróman.
16/18 A kérdező kommentje:
Hitlerita biztos nem. :D Sose szerettem Hitlert, se a németeket. :) Minden ideológiát ők toltak túl. Kommunizmus, fasizmus, lmbtq.
#16 így van. Jól is teszi. Kis országnak minden nagyhatalommal jóban kell lenni az ésszerűség határain belül. Nem, én nagyon is tudom, hogy a rendszer mindig kihasználja a népet. Az nem mindegy, hogy mennyire hagyja élni emellett. :) A magyarok sose éltek olyan jól, mint az utóbbi 10-12 évben.
ma 13:19
17/18 anonim válasza:
16: ezt vitatnám, nekem például van pénzem, de nincs már semmi értéke, nem tudok belőle venni semmit. Nem a fidesz érdeme ha a 2020as években Európában jól élünk, pláne hogy a régióval viszonyítva nálunk a legrosszabb a helyzet és még mindig óriási a mélyszegénységben élők aránya és a középosztály egyre jobban elszegényedik.
18/18 A kérdező kommentje:
"Azért hazaárulás ez neked, mert hitlerita vagy 🤡" Kár, hogy érvelni nem tudsz, csak egy értelmetlen dolgot hajtogatni. :D
ma 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!