Ha kitör a III. Világháború, mi lesz a pénzünkel, kis megtakarításunkal , Állampapírunkal? Orbán hozzányúlhat, értékeinkhez?
12 "az összes nyugati ország maxon járatja a pénz nyomdáját miről beszélsz tesó?"
Ja, hogy neked azt tanítják, hogy ezért olyan szar a forint, mert "nyugaton" nyomtatják az eurót?
Nem tudom hogy te, vagy a tanítóid a sötétebbek?!
Nem és vagyok az embered, csak válaszolok. Sok köze van a forintnak az euróhoz, mondhatni a forint is euró, csak plusz 5% kamat-infláció. vagyis ha gyengélkedik az euró, akkor a forint összefossa magát.
"Ha kitör a harmadik világháború itt európában, nem lesz k#rva mindegy?"
Ilyen egyszerűen nem lehet elintézni.
Ha kitör egy olyan háború, ahol atommal is dobálózni fognak, akkor rövid idő alatt MadMax világ lesz. A pénzedet akkor a hajadra kenheted, cserekereskedelem lesz, és anarchia, az egyedüli esélye egy átlag embernek akkor lesz ha betagozódik egy fegyveres bandába. Azért bandát mondtam, mert bármilyen jó szándékú önvédelmi szerveződésnek indul a dolog, inkább előbb mint utóbb a túlélés érdekében el kell majd venni erőszakkal másoktól ami kell. Senkinek nincs fogalma, ha beütne a gebanc, milyen fostenger cunamiban találnák magunkat, már az első télen fűtés nélkül halálra fagyna a fél ország, az élelmiszerhiányról, az egészségügy megszűntéről nem is beszélve.
Most ha kapsz egy tüdőgyuszit, belelépsz egy szögbe, elmész a dokihoz, egy hétig szeded az antibiotikumot, vagy kapsz egy tetanuszt, és meggyógyultál, na ezek egy háború esetén mind halálos betegségek lesznek, nem beszélve a tífuszról, koleráról, ami már az első hónap után fel fogja ütni a fejét.
Szóval, egy közembernek legrosszabb béke is fényévekkel jobb mint egy háborút végigszenvedni.
Ha kitör egy olyan háború, ahol atommal is dobálózni fognak, akkor rövid idő alatt MadMax világ lesz
Már a géppuskánál is ezt hitték. Aztán ástak lövészárkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!