Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kitör a III. Világháború,...

Ha kitör a III. Világháború, mi lesz a pénzünkel, kis megtakarításunkal , Állampapírunkal? Orbán hozzányúlhat, értékeinkhez?

Figyelt kérdés

nov. 20. 08:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Az a helyzet, hogy ehhez nem kell 3.vh.. Rendeleti kormányzás van, az államforma vészhelyzet, személyes önkényuralom. Ha én Orbán Viktor úgy látom jónak, hogy felfüggesztem az állampapírok kamatainak kifizetését magyar "állampolgárok" (alattvalók) részére, akkor hozok egy rendeletet, és holnap reggel hatályba lép. Ha azt mondják nekem Moszkvából, hogy lépjek ki a NATO-ból, hozok egy rendeletet, és honlap reggeltől már nem NATO tag az ország. Jó barátom, Deutsch Tamás szavait idézve: ennyi!
nov. 21. 08:41
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
5: az összes nyugati ország maxon járatja a pénz nyomdáját miről beszélsz tesó? Vagy te is azt hiszed az infláció soros miatt van?
nov. 22. 16:10
 13/26 anonim ***** válasza:
76%

12 "az összes nyugati ország maxon járatja a pénz nyomdáját miről beszélsz tesó?"

Ja, hogy neked azt tanítják, hogy ezért olyan szar a forint, mert "nyugaton" nyomtatják az eurót?

Nem tudom hogy te, vagy a tanítóid a sötétebbek?!

nov. 22. 18:21
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem és vagyok az embered, csak válaszolok. Sok köze van a forintnak az euróhoz, mondhatni a forint is euró, csak plusz 5% kamat-infláció. vagyis ha gyengélkedik az euró, akkor a forint összefossa magát.

nov. 22. 18:46
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
a harmadik világháborút túléltük! covid 19 volt a harcászati megjelölése! a negyedik világháború elött még lesz egy korlátozott európai nukleáris háború,ahogy azt 1977 körül Jimmy Carter tervezte!
dec. 10. 21:10
 16/26 A kérdező kommentje:
Értem
dec. 18. 05:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kitör a harmadik világháború itt európában, nem lesz k#rva mindegy?"

Ilyen egyszerűen nem lehet elintézni.

dec. 18. 10:37
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha kitör egy olyan háború, ahol atommal is dobálózni fognak, akkor rövid idő alatt MadMax világ lesz. A pénzedet akkor a hajadra kenheted, cserekereskedelem lesz, és anarchia, az egyedüli esélye egy átlag embernek akkor lesz ha betagozódik egy fegyveres bandába. Azért bandát mondtam, mert bármilyen jó szándékú önvédelmi szerveződésnek indul a dolog, inkább előbb mint utóbb a túlélés érdekében el kell majd venni erőszakkal másoktól ami kell. Senkinek nincs fogalma, ha beütne a gebanc, milyen fostenger cunamiban találnák magunkat, már az első télen fűtés nélkül halálra fagyna a fél ország, az élelmiszerhiányról, az egészségügy megszűntéről nem is beszélve.

Most ha kapsz egy tüdőgyuszit, belelépsz egy szögbe, elmész a dokihoz, egy hétig szeded az antibiotikumot, vagy kapsz egy tetanuszt, és meggyógyultál, na ezek egy háború esetén mind halálos betegségek lesznek, nem beszélve a tífuszról, koleráról, ami már az első hónap után fel fogja ütni a fejét.

Szóval, egy közembernek legrosszabb béke is fényévekkel jobb mint egy háborút végigszenvedni.

dec. 18. 10:55
 19/26 anonim ***** válasza:
53%

Ha kitör egy olyan háború, ahol atommal is dobálózni fognak, akkor rövid idő alatt MadMax világ lesz

Már a géppuskánál is ezt hitték. Aztán ástak lövészárkot

dec. 18. 10:58
 20/26 anonim ***** válasza:
Akik szerint a pénz nem fog semmit érni azok hatalmas tévedésben vannak. A gazdagok elköltöznek egy semleges területre(és ez sok pénzbe fog kerülni).
dec. 18. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!