Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El kell küldeni az ATV-t a...

El kell küldeni az ATV-t a k*rva anyjába?

Figyelt kérdés

Végre valaki kimondja az igazat és nem hazudik. A médiát és a kormányt le kell cserélni!

USA-ban is sikerült, Elon Musk megszüntette a libsi twittert és egy használható közösségi média platformot készített belőle. A mocsári kormányt is lecserélték olyanra ami az embereket képviseli.

ma 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Annyiból jogos a kérdés nagyon is, hogy ha megnézed Fidesznek rossz ügyben pl. pedofil botrányok a fidesz-közeli sajtó mélyen hallgat, a független és a baloldali pedig beszámol róla.

Míg egy pl. ellenzéknek rossz hírről mindháromféle sajtó beszámol, kiterjedt részletességgel.

A fenti vitához meg csak annyi, hogy egy 70-80 éves ember aki világ életében a köztévén közrádión helyi hírlapon nőtt fel és olvasta, most nem fog hirtelen keresgélni más sajtót és internetre beruházni stb. Tudja hogy fidesz felé elfogult amit hallgat? Igen, de nem zavarja jó lesz már így.

Persze tudat alatt is hat rá a dolog és elkezdni a fidesz szólamait mantrázni valóban. Ezt tudják a Karmelitában ezért is csinálják hogy ilyen legyen a köztévé.

ma 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
10, én érveltem és nem én kezdtem el kötözködni, ha nem tetszik az érvem, az nem az én problémám, de továbbra is tartom.
ma 09:37
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 az nem érv hogy te meg tudtad tanítani egy idősnek, ezért mindenkinek megy és mindenkinek meg van rá a lehetősége. Ne rohogtess már, egy peldabol általánosítani az egész társadalomra?!
ma 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
13, te akarod megmondani másnak, hogy mi az érv és mi nem, és ezek után te vádolsz másokat kötekedéssel? oh, well.
ma 09:56
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 ez nem kötekedés, hanem tény. Kezelheted bizonyítékként az egy darabos peldadat, attól még nem lesz igaz a társadalomra és attól még buborekban gondolkozol, tök mindegy hogy éppen másfajtaban mint a fideszesek. A hopium tultolasa ugyanolyan ártalmas.
ma 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:

"újságírók is csak a kamu hangfelvételekről kérdezték"

Míg nem bizonyosodott be, hogy valóban kamu, miért akarod megmondani az újságíróknak, hogy miről kérdezhetik?

ma 10:50
 17/17 A kérdező kommentje:

16 Honnan veszed hogy valódi? Azt kéne bizonyítani.

[link]

ma 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!