Gyúrcsány ferenc minecraft servere leált???
Figyelt kérdés
Sziastok! én egy tisza szimpatisáns vagyok és érdeklödöm gyúrcsány ferenc minecraft servere felól miket lehet túdni van íp?ma 14:20
2/10 A kérdező kommentje:
van íp? ígaz h a server leált ??
ma 14:24
4/10 anonim válasza:
Hát annyit lehet tudni, hogy a nagy érdeklődésnek köszönhetően leállt a 300 fős szervere, amire húszezren akartak csatlakozni. És állítólag még egy ddos-t is kapott mellé. Hogy mikorra hozzák rendbe, az rejtély.
5/10 A kérdező kommentje:
ígen hármas!! eről! tudom h o nm tiszás de elenzéki ezért érdekelt!! köszönömm!
ma 14:27
7/10 anonim válasza:
A szombati nyitás óta többször is leállt. Először összeomlott, mert túl sokan akartak rá csatlakozni, aztán le lett DDOS-olva, utána meg kétszer egymás után fel lett törve és le lett rombolva.
Egyébként a Tiszának is van szervere, azon nincsenek ilyen problémák, mert normálisan meg lett csinálva.
8/10 A kérdező kommentje:
hétes
ÉS mi a tisza server ípjee?
ma 14:38
9/10 anonim válasza:
Ezzel akarja felhívni magát magára a figyelmet, hogy kitalálja hogy 20 ezreb csatlakoztak közben meg csak százan és leállította a szervert és ezzel akarszavazókat csábítani gondolom
10/10 A kérdező kommentje:
hűha én eszt nem góndoltam volna
ma 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!