Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyúrcsány ferenc minecraft...

Gyúrcsány ferenc minecraft servere leált???

Figyelt kérdés
Sziastok! én egy tisza szimpatisáns vagyok és érdeklödöm gyúrcsány ferenc minecraft servere felól miket lehet túdni van íp?

nov. 18. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Mi ?
nov. 18. 14:22
 2/12 A kérdező kommentje:
van íp? ígaz h a server leált ??
nov. 18. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Erről van szó?

[link]

nov. 18. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Hát annyit lehet tudni, hogy a nagy érdeklődésnek köszönhetően leállt a 300 fős szervere, amire húszezren akartak csatlakozni. És állítólag még egy ddos-t is kapott mellé. Hogy mikorra hozzák rendbe, az rejtély.
nov. 18. 14:25
 5/12 A kérdező kommentje:
ígen hármas!! eről! tudom h o nm tiszás de elenzéki ezért érdekelt!! köszönömm!
nov. 18. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet Gyurcsánnyal májnkráftozni?
nov. 18. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:

A szombati nyitás óta többször is leállt. Először összeomlott, mert túl sokan akartak rá csatlakozni, aztán le lett DDOS-olva, utána meg kétszer egymás után fel lett törve és le lett rombolva.

Egyébként a Tiszának is van szervere, azon nincsenek ilyen problémák, mert normálisan meg lett csinálva.

nov. 18. 14:36
 8/12 A kérdező kommentje:

hétes

ÉS mi a tisza server ípjee?

nov. 18. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel akarja felhívni magát magára a figyelmet, hogy kitalálja hogy 20 ezreb csatlakoztak közben meg csak százan és leállította a szervert és ezzel akarszavazókat csábítani gondolom
nov. 18. 14:41
 10/12 A kérdező kommentje:
hűha én eszt nem góndoltam volna
nov. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!