Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péterről ki csinálta a...

Magyar Péterről ki csinálta a hangfelvételt?

Figyelt kérdés

ma 11:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Ha kiderül, hogy valódi a hangfelvétel, még nem fogom szeretni a fityiszt...
ma 12:20
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
10: igen, ilyen pszichopatára felelős ember nem szavaz.
ma 12:23
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
12. A fityiszhez sem jön meg tőle a kedvem.
ma 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
10# nem, de elég érv arra, hogy ez S nárcisztikus pöcs, aki pl téged is hülyébe vesz, még a hatalom közelébe se kerüljön.
ma 13:17
 15/20 A kérdező kommentje:

van róla felvétel is hogy 2021 ben az M1 en a fidesz propagandáját mondja 🤣🤣🤣 de ugye ez nem érdekel titeket mert könnyen manipulálhatóak vagytok, elég a "O1G! FÚJJ ÓJBÁN VIKTOJ!" és máris ugrotok 🤣

ma 13:32
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
FideszGPT. Készült és telepítésre került a Kínai Népköztársaság Kormánya megbízásából.
ma 13:32
 17/20 anonim ***** válasza:
14. Akkor jöjjön hát az újabb 14 év. De az már nélkülem...
ma 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:

17# ... oké, a viszontlátásra!

De onnan Dublinból, vagy akárhonnan legyen kedves ne beleóbégatni a mi kis életünkbe, ha már egyszer önkéntes módon így tetszett dönteni, hogy nem akar magyar földön élni, dolgozni.

Köszi!

ma 14:47
 19/20 anonim ***** válasza:
18. A dublini kommentelő az nem én vagyok, én idehaza tolom köpcös szekerét. Majd 26-ban...
ma 14:53
 20/20 A kérdező kommentje:

ha annyira rossz itt orbán alatt akkor EDDIG miért nem mentél ki és miért maradsz még másfél évig?

ma 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!