Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péternek igaza van...

Magyar Péternek igaza van abban, hogy a magyar népet teljesen oroszpártivá tette a Fidesz?

Figyelt kérdés
ma 06:04
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Remélhetőleg. Csak jobb végre a győztesek pártján állni.
ma 07:00
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Nem teljesen, de megdöbbentően sokakat.
ma 07:02
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Csak aki eddig is megvezethető volt, azokat.

Érdekes azonban valóban, hogy míg 1989 körül pofázta Viktorta is, hogy "Ruszkik haza!", addig most tövig benyal nekik.

Ja, gondolom az a válasza rá, hogy ezek már nem azok, akik akkor vótak.

ma 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
3: Valóban, a kommunista Szovjetunió, meg a mostani konzervatív Oroszország két egészen különböző dolog.
ma 07:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát az van, hogy vagy én nem vagyok törzsgyökeres magyarként a magyar nép része, vagy nincs igaza Magyar Péternek.
ma 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt azért szerintem annak is van szerepe, hogy Oroszország Ukrajnát tamadta meg. Szerintem a magyarok egy jó része nem oroszbarát, csak Ukrajna és főleg mostani vezetése legalább olyan unszimpatikus. Arról nem is beszélve, hogy ezek az ukrán nacionalisták nem annyira liliomlelkű kiscserkészek, számos magyarellenes atrocitást követtek el a közelmúltban Kárpátalján. Persze Orbánék akkor is kussoltak, ahogy ma is, Kárpátalja bombázásánál.

Szóval szerintem sokszor nem orozpártiságról van szó, hanem alapvetően a múltban gyökerező rossz viszonyról a szomszédos ukránokkal.

Persze az más Orbán meséje, hogy ezt a konfliktust csak Oroszország teljes győzelmével lehet megoldani és hogy jó lenne nekünk ha a ruszkik újra itt lennének a szomszédban. De ez szerintem csak a teljesen elvakult hívek hiszik el.

ma 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!