Ha egyszer alacsony az infláció, miért lett 760 forint egy sajtburger a mekiben, amikor az előbb még 650 forint volt? Drágább mint Bécsben!
650 forintról hirtelen 760 forintra ugrott egy 3 harapásos sajtburger ára! Laza 19%-os emelés. És ezzel eljutottunk oda, hogy már a gyorséttermi árak is drágábbak mint Ausztriában, előző héten voltam Bécsben, 1.8 Euro egy sajtburger. Egy gyors matek: 1.8 x 408 az 734,4 forint, tehát olcsóbb mint Magyarországon. Miért? Miért? Miért adják olcsóbban az osztrákoknak, amikor egy osztrák mekis dolgozónak 3,5-4x annyit kell fizetni munkabérnek? Ursula von der Leyen emelgeti nálunk az árakat, vagy mi van? Vagy már előre beárazta a meki az 500 forintos Eurot?
Ha tényleg csak 3-4% az infláció, miért vannak ilyen durva, radikális áremelések?
#9: értem én, hogy bolond vagy, és ezt mindenképpen itt reklámozod. Hadd ne kérjek elnézést, hogy TÉNYEKET közöltem, te meg azt hiszed, hogy beton vagy, és bele kell kötnöd abba is, ami nincs. Írd már le légyszíves, hogy hol írtam azt, hogy ez így jól van, vagy hogy akkor nem is olyan drága. Egyszerűen ha valaki nem valós adatokat ír, az hazidni akar.
Remélem, hogy te már Ausztriában, vagy távolabb vagy biorobot! És ha úgy vesszük, ez jókívánság, hiszen én csak azt szeretném, hogy sokkal többet keress! Már ha egyáltalán fizet neked bárki is bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!