Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy a férfi...

Támogatnád, hogy a férfi legyen az elsődleges szülő, övé legyen minden felelősség szülés után?

Figyelt kérdés

Ebből a kérdésből kiindulva sokan betiltanák az abortuszt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

Éppen ezért felvetődött bennem a kérdés, hogy ha már a férfiak úgy gondolják dönthetnek nők teste felett, akkor abba is belemennének, hogy a gyermek megszületése után a FÉRFI legyen az elsődleges szülő? Elsődleges szülő alatt azt értem, hogy minden egyes gyermekekkel kapcsolatos ügyet nekik kell intézni. Nevelést úgyszintén. Szerintem teljesen korrekt lenne, ha már a nőknek kell 9 hónapig kötelezően egy magzatot nevelni a testükben, hogy utána már a férfiak gondozzák teljesen önállóan azt, ha annyira akarják.

ma 14:10
A kérdező szavazást indított:
Támogatom
Nem támogatom (A nő szüljön, a nő nevelje, de a nő dolgozzon is mellette)
18 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

"e kérdésből adódóan sokan betiltanák az abortuszt

miért hazudsz kérdező? pont hogy az ellenkezőjét bizonyítja a kérdés!.

ma 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Jogos. Nem láttam a szavazós opciót, csak a kommenteket olvastam. Így viszont módosítom a kérdést így utólag. Azokhoz szól, akik beszeretnék tiltani az abortuszt.
ma 14:16
 3/5 kürtőskalácska ***** válasza:
85%

Most te ugyan olyan vagy mint azok akik ellenvélemény nélkül be akarják tiltani.

A válaszopciód is olyanok mint a nemzeti konzultáció.

ma 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

A választható "opcióid" teszik különösen provokatívvá a kérdésedet!

Bizonyított agyrém...

ma 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas provokáció.
ma 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!