Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk hogyan változtatna...

A Mi Hazánk hogyan változtatna az adórendszeren?

Figyelt kérdés

ma 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ma 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Elolvastam a Mi Hazánk adópolitikáját ami 1 oldalas csak.. xD

Az 1 oldalas adópolitikájuk fele rizsa, első bekezdésben leírják, hogy Magyarország Dél-Amerikai államrendszerű, második bekezdésben, leírják hogy a magyar adók a legnagyobbak az EU-ban. Viszont meglepődtem, mert a románokkal példálóznak, és leírják hogy jobban él egy átlag román, mint egy átlag magyar... :) Első két bekezdés rizsa, de az igazságot írták le.

Harmadik bekezdésben rátérnek a saját intézkedésükre, különadót akarnak kivetni a gyógyszeriparra és a kaszinó tulajdonosokra.

Negyedik bekezdésben, vagyonadót vezetnének be a milliárdosokra.

Ennyi az adópolitikájuk: 2 db különadó és egy vagyonadó bevezetése.

De a fő lényegről pont nem írnak, hogy milyen adórendszert akarnak: 1 vagy több kulcsosat? Vagy hogy a TAO pénzeket továbbra is a sport szervezeteknek adnák, mint ahogy most van, vagy újra az államkasszába kellene a vállalatoknak befizetni? Megtartanák a jelenlegi 27%-os áfát vagy 1-2%-kal csökkentenék?

Vicces, hogy az elején arról rizsáztak, hogy túl sok az adó, majd a következő bekezdésben már új adók bevezetését akarják... xD Mellesleg arról nem is írnak, hogy a gyógyszeriparra kivetett adójukkal, hogy akadályozzák meg, hogy ne hárítsák át a lakosságra a gyógyszerek árainak emelésével?

Ez lenne az adópolitika mi hazánkosak? Ezt még én is meg tudom írni 45 perc alatt.

ma 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:

"Negyedik bekezdésben, vagyonadót vezetnének be a milliárdosokra."

Nagyon helyes!!

ma 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!