Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mire kezdenének a...

Vajon mire kezdenének a fidesz tagjai, ha elvesztik a választást? Külföldre utaznak? Pl Marbella, vagy valamilyen keleti ország?

Figyelt kérdés

nov. 17. 02:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 Én szívesen behúznék utána néhánynak ha megtalálom, aztán büntessenek meg testi sértésért. És igazad van, régebben nem ilyen volt a fidesz. De megszámlálhatatlan, hogy hányszor mkndtak ellent maguknak és a logikának. Van az a pénz...
nov. 17. 10:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Anno én is fidesz szavazó voltam.. csak aztán rájöttem, hogy ők nem azok, akikre szavaztam. Az ilyen deák dani meg bohár dani féléket meg szívesen agyba főbe verném.
nov. 17. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg lesz megújulás sok poszton. Lesznek, akiknek elég volt a monopolyból. Akár Orbán maga is, benne van a korban, szeretne ő nagypapa lenni amúgy.

Viszont nem lesz összeomlás, nem lehet. A ner szerves része a magyar gazdaságnak, kulcsszereplők az élet minden területén. Az infokommunikációban gyakorlatilag monopóliumra tettek szert. Az agrárgazdaság/élelmiszeriparban megkerülhetetlenk. A multi gyárakkal kormánytól független maffia háttéralkukat kötöttek, a kormányzati beruházásokból, szerződésekből kiirthatatlanná váltak, autópályánál pl beláthatatlan ideig.

A médiabirodalmuk túlélése és költségvetése az örökkévalóságig biztosítva van ezek által. Nagyon jó alapjuk van a visszatérésre, így a kétpártiságra hatalmas esély van most, hogy bebetonozódjon, USA-szerű kétoldalivá válhat a politika. Én nem örülnék neki.

nov. 17. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!