Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Brüsszel azt akarja elérni,...

Brüsszel azt akarja elérni, hogy leváltsák a Fideszt, hogy aztán a TISZA kormányon - mint bábkormányon - keresztül elfogadtassa az akaratát Magyarországon, pl. LMBTQ, háború finanszírozása, stb.?

Figyelt kérdés
nov. 16. 17:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok propagandista, egyszerű ember vagyok, aki követte a híreket. Olvastam/néztem ellenzéki, és kormánypárti forrásokat is, és kérdések merültek fel bennem. Ennyi az egész.
nov. 16. 17:50
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Lol, pártirodánál már megint LMBTQ.....

Ahelyett hogy elnéznél a helybéli kórházhoz hogy mennyi vakolat potyogott le, vagy hogy a tegnap reggeli gyorsvonat elindult-e már.

nov. 16. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:
nov. 16. 17:53
 14/21 anonim ***** válasza:
nov. 16. 17:54
 15/21 A kérdező kommentje:

Kérdés, van-e elfogulatlan média.

Tegnap feltettem egy kérdést Orbán Viktorról, ott a forrás függetlennek mondja magát:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

nov. 16. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
ha választani kéne hogy Orosz bábkormány, vagy EU bábkormány, akkor ez EUra szavazok
nov. 16. 18:02
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Ez az egy bites gondolkodás. Itt nem összetett a valóság, hanem bináris. Van a 0 és van az 1, és ebből lehet válatsztani.

0: Nem Fidesz = Nem is magyar = Brüsszel = LMBTQ = migránsok = Ukrajnáért meghalni = ROSSZ

1: Fidesz = Magyarország = JÓ

nov. 16. 18:03
 19/21 anonim ***** válasza:
nov. 16. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
El is hinném, ha a fidesz nem egy rezsim lenne, aki leépítette a jogállamot, és orosz stratégiákat használ politikai ellenfelei ellen (pegazus), de mivel a fidesz nem a demokrácia hőse, azt sem hiszem el, amit kérdez.
nov. 16. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!