Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Medián felmérése alapján...

A Medián felmérése alapján igazak ezek a statisztikák?

Figyelt kérdés

Az, hogy a Tiszának annyi van mint a Fidesznek. A DK-t meg már a Kutyapárt, 2RK is beelőzte meg ami nincs rajta a statisztikai táblázaton de ezek alapján az sem kizárt, hogy a mi kis Dékánkat már a Momentum és az MMN is beelőzhette ezek alapján? Bár szerintem a Momentum is gyengül, az MMN meg nem tudom. A 2RK viszont tuti erősebb lett Junius óta.

De lényeg az, hogy a DK végre takarodik a parlamentből és az MH is közel kerül hozzá megint a maga 6%-os szavazótáborával. A Medián egy o ellenzéket cucc, tehát ha ők mérik a DK-t Kutyapárt alá akkor az nagy eséllyel igaz is.

nov. 16. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem igaz. Már a vidéki kistelepüléseken is hangosan ki van a töke az embereknek azzal, amit a NER művel. Olyan szintű az elégedetlenség, hogy leperegnek a Fidesz Magyar Péterről gyártott hazugságai az emberekről. Az ellenzékiség már nem "belpesti huncutság", hanem abszolút általános..
nov. 16. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Nem. Ha igaz lenne akkor a Tisza merne jelöltet állítani a dombóvári időközin. Az nem magyarázat, hogy azt fideszes térségek tartják, mert ha országos szinten vezetne is a TISZA és ott a Fideszey jelölt nyerne, akkor a Tisza-s jelölt ott is csak minimálisan maradna le pár százalékkal.
nov. 16. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
" MH is közel kerül hozzá megint a maga 6%-os szavazótáborával" Az Mh-t eddig mindig alulmérték
nov. 16. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
A Medián a komcsiké, tehát a Tiszát felülmérik. A Mi Hazánkat pedig valóban mindig alulmérik: részben szándékosan, hogy kevesebben szavazzanak rájuk; részben mert az emberek teljes joggal félnek felvállalni, hogy a Mi Hazánkra szavaznak.
nov. 16. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Én ellenzéki szavazó vagyok, de azt nem hiszem el hogy a Tisza utolérte a FIDESZ-t. A kistelepüléseken nem is ismerik a TISZA pártot.
nov. 16. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:

"A kistelepüléseken nem is ismerik a TISZA pártot."

Már hogyne ismernék? Ha csak az m1-et nézik, abban is állandóan Magyar Péterrel vannak elfoglalva. Aztán a legkisebb településeken is megtöltötte a főtereket MP, szóval hagyjuk már ezt a süket dumát, hogy "nem ismerik".

Jelenleg Orbán után kb a második legismertebb politikus.

nov. 18. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!