Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazók trollok/anar...

A Fidesz szavazók trollok/anarchisták?

Figyelt kérdés

nov. 14. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Csak agymosottak inkább...
nov. 14. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Inkább férgek. De nem a hasznos fajta amelyik a szarból komposztot csinál hanem az a kártávő féleség.
nov. 14. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Nem trollok, ők tényleg elhiszik azt amit a TV-ben meg az Origón olvasnak.

Hiába pontozzátok le az 1-es válaszolót, valójában tényleg ez a kulcs.

A Fidesz az elmúlt 14 évben rengeteg effortot tett a propagandába és a brainwash jelenségbe, Orbán már ellenzékben arról beszélt, hogy a sikeres politika melegágya az ellenségkép létrehozása, akit a legképtelenebb vádakkal kell bombázni.

Gondolj bele, mindig volt valaki aki ellenség volt.

Gyurcsány, Soros, Brüsszel, Márki-Zay, Magyar Péter stb.

Sajnos az emberek pedig alapvető összefüggéseket nem tudnak átlátni, ezen pedig az agymosoda abszolút nem segít.

Én Ausztriában több olyan magyarral találkoztam, aki keres nettó 3000 eurót, és itt Ausztriában magyarázza nekem, hogy Magyarország milyen jó, és 10 év múlva vége az EU-nak, de bezzeg majd Magyarország meg az Orbán...

És amikor mondod neki, hogy ember, ha ennyire jó Magyarország, miért nem takarodsz haza nettó 200 ezer forintért dolgozni és építeni a kommunizmust, akkor az rá a válasz hogy "jaa, neki amúgy megvan mindene, ő csak azért van kint mert így gyorsabban eléri amit akar"... De dicsekszik, hogy Magyarországon a felesége nettó 300 ezret keres. Mondom az egy marék rizs...

Na, hát ezek az emberek nézik az Origót, a TV2-t, totál át van mosva az agyuk.

nov. 14. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Én sokkal több baloldali trollkodást olvasok
nov. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!