Tiszások! Mit értett Magyar Péter az alatt hogy soros ügynök a képviselője?
Én még nem szavaztam korábban, mert még nem töltöttem be a 18-at.
A következő választáson már tudok szavazni, de ez a videó teljesen összezavart.
Eddig Tisza pártra akartam volna szavazni, de ha ő maga mondja ki egy kiszivárgott felvételen, hogy Soros ügynök van a pártjába, akkor biztosan nem fogok rájuk szavazni.
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Jó lenne ha ezt megmagyarázná!
"Eddig Tisza pártra akartam volna szavazni, de ha ő maga mondja ki egy kiszivárgott felvételen, hogy Soros ügynök van a pártjába, akkor biztosan nem fogok rájuk szavazni"
Itt sokminden van amit nem értesz
Egyrészt szerintem nem jutott el hozzád a dolog hogy a felvételek egy jelentős része manipulált, konkrétan AI által kreált hamisítvány, ez jól látszik a vasárnap lehozott képtelenségekből amiknek elhangzása teljesen életszerűtlen és így hiteltelen is
Másrészt egy része valódi (talán) és Magyar valóban beszélhetett a képviselőiről így (ez már teljesen életszerű is). Namost hogy nemhogy Soros- hanem általában véve ügynökök vannak közöttük az nem lehetséges, hanem teljesen biztos is. Hiszen ebben a politikai közegben ez egy sajnos természetes borítékolhatóan megjelenő jelenség
Az EP képviselőket ráadásul kapkodva gyorsan kellett kiválasztania, teljesen nyilvánvaló hogy a választottak hagynak némi kívánnivalót maguk után. Szóval teljesen reális az hogy aztán ő maga borult ki rájuk hogy mennyire nyomorultak, de az is lehet hogy ez a rész is kamu nem tudjuk. Mindenesetre ha te azért nem támogatsz valakit mert az egyik képviselő mondjuk Soros-ügynöknek tekinthető akkor nincs kérdés, messziről kerüld el az ellenzéket és támogasd azt a kormányt, aki épp az oroszoknak játsza át az országunkat, az való neked
Igazából nekem azért sem volt szimpatikus a Fidesz, mert az oroszoknak akarja átjátszani az Országot. Én ezt nem szeretném. Én azt szeretném, ha magyar kézen maradna. A soros ügynököket ugyanolyan veszélyesnek tartom mint az oroszokat.
Szóval ezt se szeretném.
Még megvárom hogy legyen valami magyarázat erre, de van több olyan barátom akik hangtechnikával foglalkoznak ls az ő véleményük az volt hogy eredeti felvétel, nincs manipulálva. És ők is Tisza szavazók, és megbízhatóak.
Nem tudom hogyan tovább, kivárok...
Kérdező, látszik hogy nagyon fiatal vagy még 😃
Jobboldali körökben a Soros-ügynök egy ilyen szitokszó, mindenkit úgy hívnak, aki nem szimpatikus nekik.
Én azt nem tudom, vagyis azt nem értem hogy miért mondta azt Magyar Péter hogy "én értem, hogy Soros ügynök és nem tud magyarul...kérdezem, hogy te tudsz magyarul? És nem tud magyarul!"
Vagyis arra lennék kíváncsi, hogy ezt hogyan kell érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!