Megéri fiatalként elköltözni Olaszországba?
Nézem, hogy milyenek az ingatlanárak, egészen földhöz ragadtak:
Még az északi részén is vannak 1300-1700€ sávokban. A déli részén meg még olcsóbb. Csak mert Budapesten, Debrecenben már 2000-3000€ ársávban vannak a tégla építésű lakások de a bérek is alacsonyak és iszonyú rossz a közhangulat. Rossz az élet.
Az olaszok egy életvidám, pozitív nemzet. Fiatalként lehet jó döntés lenne az olaszokhoz költözni és ott felépíteni egy életet?
A becslések szerint aránylag sok, 6-8 ezer olasz él Magyarországon.
Egyharmaduk 25-34 év közti fiatal, akik elsősorban az olaszországi munkanélküliséggel szembesülve érkeznek Budapestre.
Az utóbbi években ezrével érkeznek Magyarországra olasz huszonévesek, akik megelégelték az otthoni, kilátástalan viszonyokat. Budapesten átlag feletti fizetést kapnak a multiknál,
3x voltam Olaszországban 15 év alatt és a saját tapasztalataim alapján, egyre drágább lett az ország, simán nyugati szint ma már árak alapján.
Én külföldön több helyen is dolgoztam együtt olaszokkal, bár az tény, hogy mind jófej és könnyen kezelhető volt, szerettem velük dolgozni, de sokat panaszkodtak a hazai viszonyokra és elég sokan jöttek ők is külföldre dolgozni.
Egy angol kollégám mondta róluk, hogy náluk Angliában van egy mondás, dolgozz Angliában, de élj Olaszországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!