Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megéri fiatalként elköltözni...

Megéri fiatalként elköltözni Olaszországba?

Figyelt kérdés

Nézem, hogy milyenek az ingatlanárak, egészen földhöz ragadtak:

[link]

Még az északi részén is vannak 1300-1700€ sávokban. A déli részén meg még olcsóbb. Csak mert Budapesten, Debrecenben már 2000-3000€ ársávban vannak a tégla építésű lakások de a bérek is alacsonyak és iszonyú rossz a közhangulat. Rossz az élet.

Az olaszok egy életvidám, pozitív nemzet. Fiatalként lehet jó döntés lenne az olaszokhoz költözni és ott felépíteni egy életet?

nov. 13. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Igen.
nov. 13. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Igen, pláne hogy az olasz csajok nagyon jól néznek ki, pár éve voltam Olaszországban nyáron, nem azt se tudtam, merre nézzek olyan s*ggek voltak kb. minden fele.
nov. 13. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Persze.
nov. 13. 10:30
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Oszt mit dolgoznál? Ott nagy ám a munkanélküliség.
nov. 13. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
"Az olaszok egy életvidám, pozitív nemzet." Vagy nem. Nekem a legborúlátóbb kollegáim az olaszok voltak. És hát egyre inkább cserélődik ki ott a lakosság... Inkább albánokkal, románokkal meg afrikaiakkal fogsz együtt élni egy olcsó környéken.
nov. 13. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A becslések szerint aránylag sok, 6-8 ezer olasz él Magyarországon.

Egyharmaduk 25-34 év közti fiatal, akik elsősorban az olaszországi munkanélküliséggel szembesülve érkeznek Budapestre.

Az utóbbi években ezrével érkeznek Magyarországra olasz huszonévesek, akik megelégelték az otthoni, kilátástalan viszonyokat. Budapesten átlag feletti fizetést kapnak a multiknál,

[link]

nov. 13. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

3x voltam Olaszországban 15 év alatt és a saját tapasztalataim alapján, egyre drágább lett az ország, simán nyugati szint ma már árak alapján.

Én külföldön több helyen is dolgoztam együtt olaszokkal, bár az tény, hogy mind jófej és könnyen kezelhető volt, szerettem velük dolgozni, de sokat panaszkodtak a hazai viszonyokra és elég sokan jöttek ők is külföldre dolgozni.

Egy angol kollégám mondta róluk, hogy náluk Angliában van egy mondás, dolgozz Angliában, de élj Olaszországban.

nov. 13. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Turistakent nagyon klassz de en pl nem koltoznek oda semmi penzert.Zavar h kicsit kaotikus minden. Ugyanakkor hihetetlen milyen varosaik, helyeik vannak.
nov. 13. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van némi kezdőtőkéd, akkor simán próbáld ki! Legrosszabb esetben hazajössz, vagy tovább állsz más országba, nem?
nov. 13. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Olasz Beáta a Padányi Katolikus Iskolából a legdiszkrimatív tanár volt. Ciao ragazzi
nov. 13. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!