Magyar Péternek ezek a hangfelvételek fognak ártani vagy leperegnek róla, mint az eddigi dolgok?
Figyelt kérdés
nov. 12. 22:41
12/20 anonim válasza:
Amilyen lejáratókampányokat indítottak ellene azok mind kontraproduktívak lettek: mint a rakéta, úgy nő a szavazóbázisuk, és már többen szeretik Magyar Pétert mint a kolostor disznaját!
13/20 anonim válasza:
#8,#9 pont az ilyen tanulatlan agymosottak a fidesz szavazók. Attól hogy te a homokba dugod a fejed attól még barki generálhat AI-val hangfelvételt
14/20 anonim válasza:
Magyar Péterről minden rogán-mocsok lepereg!!!
15/20 anonim válasza:
13. Na pont ti vagytok az agymosottak, mert mindent bevesztek, ami MP állít.
A másfél órás felvételen szereplő Henrik nevű pasi cáfolta már, hogy ő beszélget?
16/20 anonim válasza:
Az intelligens szavazókat nem ez motiválja, amikor választani kell.
17/20 anonim válasza:
Az eddig kiszivárgott hangfelvételek tükrében, szerintem elmondható, hogy MP semmit nem állított amin bárki is meglepődhetne. A magyar emberek elhanyagolt szájhigiénéje és igénytelensége tényleg messzi földről híres. Az EP képviselőiről az első perctől kezdve lehetett tudni, hogy nem született politikusok, se nem celebek. Én nem azt várom tőlük, hogy karizmatikusak legyenek, vagy kiváló szónokok, csak annyit, hogy ne lopjanak. Számomra sokkal megrázóbb, hogy Vogel Evelin mindent feltett egy lapra. Ez a kis nő szerintem elintézte magát nem csak a közéletben, de a magánéletében is. Hiszen még bőven együtt voltak mikor felvételeket készített a partneréről direkt azzal a céllal, hogy egyszer majd jó lesz valamire. Míg MP azt az igazságügy miniszter feleségét vette fel akinek tudomása volt róla, hogy egy miniszter iratokat semmisít meg és tesz hozzá ügyészségi jelentésekhez. Szerintem ez így nagyon kevés lesz a fidesztől…Ha valóban meg akarják semmisíteni a TISZÁT akkor szintet kell lépni a feketekampányokban. Egyelőre nem találnak fogást nekem úgy tűnik.
18/20 anonim válasza:
Kevés lesz ez mint a harmatos lepkef.ng a szélben. Úgy tűnik, hogy a nép felébredt végre.
19/20 anonim válasza:
Föltámadott a tenger,
A népek tengere!
20/20 Kései Sirató válasza:
EZ inkább csak a Magyar Péter malmára hajtja a vizet. Szóval ennyi áskálódás után még többen megundorodnak a fidesztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!