Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről az Orbán-b...

Mit gondoltok erről az Orbán-beszédről? Az átlagember hogyan fogja kezelni az ilyen és hasonló videókat, amik el fogják árasztani a netet?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 12. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8: példának okáért az ultrahang csatornának van német megfelelője az ultrawelle, ott mesterséges intelligenciával fordítják magyarról németre az interjúkat. és nem különböztethető meg hogy tényleg németül beszél vagy fordították.

mondjuk ma az rtl-en a magyarpéteres büdösszájús videóról azt nyilatkozta a kiberbizt. szaki hogy nem tart még ott az AI hogy ilyet csináljon.

erről ennyit, nem elég hogy az egyik ezt a másik azt mondja a hírekben, még csavarnak az egészen azzal hogy bevonják az AI-t.

nov. 12. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:
mondjuk szerintetek amit a köznépnek beadnak technikát annál ők nem sokkal jobbat tudnak már ?szerintem már 50 évvel előre vannak
nov. 13. 00:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Ilyet már 15 éve is tudtak csinálni, baromi vicces, anno én konkrétan röhögőgörcsöt kaptam tőle:

[link]

nov. 13. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!