A balosok szerint nem lenne kár a magyarságért, ha kihalna?
"a nemzetért is kéne tenni valamit, felelősséget vállalni"
Kezdheti a drága kormányunk és hárommillió birkája, hogy 15 év után se másra mutogassanak.
A magyarság megmaradását kezdhetnétek ott, hogy megpróbáljátok elfogadni, ha valaki másképp gondolkodik és mások a prioritásai, illetve ha nem hagynátok, hogy így megosszák a magyarságot és uszító propagandát folytassanak. Ha ez megtörténne, már meglenne a nulladik lépés, hogy a fiatalok legalább ne akarjanak elmenni innen. Egy nyugodt, megbízható és stabil légkör, ahol az emberek kedvesek egymással, sokkal inkább elősegítené a gyermekvállalást is.
A kérdésre válaszolva, liberálisként természetesen szerintem is kár lenne a magyarságért, ebben egyetértünk. De az utálkozást fejezzük most már be.
A kérdésre válaszolva:
A magyarság elesett és egy bukott nép. Semmi remény nincs érte. Az előző válaszok önmagukért beszélnek.
Ui: Soha nem szavaztam a fideszre és nem is fogok
"ők is tudják milyen nagy szükség lenne gyermekekre"
Tényleg? Kellenének a gyerekek?
Én meg azt mondom, ahhoz épkézláb közoktatás, egészségügy és szociális háló kell!
Ha nincs senki aki befizetje a jarulékokat akkor a semmiből nem lehet valami. Vagy te is egy willkommenskultúrra építed majd az ország jövőjét?
Végülis nem gond, Amszterdam is megmutatták pár napja, hogy ők legalább nem tejbetök népség szemben az európaiakkal, vagy pl Orbánnal aki még nyíltan hízeleg is a háborús bűnös Bibinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!