Tegnap óta - fidesznek "hála" - már Magyarországon lett a legdrágább az áram az egész EU-ban?
Nyilván a pék elektromos áram nélkül süti a kenyeret.😑
Hogy egyesek mennyire korlátoltak.😔
En a lakossagi aramfogyasztasrol dumalok, es nem az ipari aramat hasznalokrol. Utobbiak eddig is es mindenhol Europaban dragabban kapjak, pont azert mert ipari fogyasztok.
Es azt sem mondtam hogy csak a ket veglet van, azok akik sporolnak es akik nem. De a normalis az az lenne hogy mindenki sporol. De akkor hasznalok a sporolas helyett egy masik szot. Legyen az odafigyel. Oda kene figyelni az aram fogyasztasra, csak annyit hasznaljunk amennyi szukseges. Pl ha nem toltjuk a telefont orakig, ha mar 3oraja maxon van. Nem kapcsolunk lampat amikor es ahol termeszetes fennyel is lehet vilagitani. Nem nyomatjuk a tvt csak hogy menjen, ha eppen senki nem nezi. Stb.
"En a lakossagi aramfogyasztasrol dumalok, es nem az ipari aramat hasznalokrol."
De nem tudod kivenni a lakossagot a gazdasagbol, a vallalkozasok nem lakossagi aramot hasznalnak, a tobbletkoltseget veled fizetteti ki, vagyis tkp te fizeted az EU legdragabb aramat, csak nem a villanyszamlasnak, hanem a boltosnak fizeted ki. Te meg azt hiszed milyen jol jarsz, kozben meg csak at vagy ejtve a palankon.
Az adatok szerint november 10-én, vasárnap még 10,4 euróba került 100 kWh villamos energia. Két nappal később, november 12-én már 30,6 eurót kérnek ugyanannyiért,
Szóval van egy szezonális ingadozás, ami a köd miatt van, és semmi köze a lakossági áramárhoz. Vagy épp Orbán Viktorhoz.
Leülhetsz, egyes.
De ez háborús köd ugye?
Szerintem keletről jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!