Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Reálisan, hogy áll most a...

Reálisan, hogy áll most a Fidesz és a Tisza?

Figyelt kérdés
A közvéleménykutatások szerint vezet a Tisza, és én is úgy látom hogy abszolút reális is ez. A családomban eddig voltak fideszesek, apolitikusok, dk-sok, liberálisok és 1 mi hazánkos is ( én is az voltam), most meg mindenki a Tisza mellett áll. De amikor ( főleg facebookon) olvasom a kommenteket bizonyos témákban, mindig látom hogy elképesztően sok beteg agyú fideszes van még. Mi lehet az igazság?

nov. 12. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Reálisan nem tudom, de szerintem Tisza 52% Fidesz 48%
nov. 12. 19:14
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Alapszabály, hogy ne csak a saját szociokulturális közegedből indulj ki ilyen dolgokban. Van a Fidesznek is még bőven szavazója, csak leginkább az alacsonyabb státuszú rétegekben, akikkel valószínűleg nem találkozol.
nov. 12. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
kb 51% és 49% hol egyik, hol a másik
nov. 12. 19:16
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Tisza kb 50-55%

Fidesz kb 50-45%

nov. 12. 19:16
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Több bevethető szavazoja a Fidesznek, de a Tisza jobban meg tudja szolitani a bizonytalanokat.
nov. 12. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
A fidesz sok szavazót vesztett a pedofil és homi botrányokkal meg a Putyinpártisággal.
nov. 12. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Facebook-kommentek meg saját ismerősi kör nem tudom mennyire mérvadóak. De nekem is van több fideszesből lett tiszás ismerősöm. Igaz, ők korábban sem az a réteg volt, aki retteg kimenni Bécsbe, mert megeszik a migránsok. Csak sima konzervatív emberek, akik megszokásból meg "inkább Orbán mint a Gyurcsány" alapon voltak fideszesek.
nov. 12. 19:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Én azért emlékeztetnék mindenkit az idei EP-választásra. Döbbenetes volt látni, hogy 2024 júniusában szinte tűpontosan ugyanannyi ellenzéki szavazó volt, mint 2022 áprilisában. 2 év alatt lényegében semmit sem bővült az ellenzéki tábor, pedig lett volna oka bővülni, mert volt egy bődületes pedofilbotrány, két nagyon fontos miniszter bukott meg nagyon csúfosan, egyfolytában zuhan a forint, árak az egekben, szociális háló nincs, a fizetések és a nyugdíjak érdemben nem emelkedtek, oktatás&egészségyügy romokban és még sorolhatnám. Ha aznap országgyűlési választások tartunk, újabb Fidesz-kétharmad lett volna. Azóta eltelt 5 hónap. Ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy azóta már 1-1.5 millió emberrel bővült a Tisza tábora (merthogy ennyi szavazót kellett azóta gyűjtenie a Fidesszel való szoros eredményhez)? Maximum annyi történik, hogy a 2 milliót közelíti a Tisza, mert a maradék dk-s, momentumos, jobbikos szépen lassan átszivárog Magyarhoz. Magyar akkor kezdhet reménykedni, ha a szavazótábora megközelíti majd a 3 milliót. Addig szó sem lehet róla, hogy itt kormányváltás lesz.
nov. 12. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:

#8 Nem kötekedésből, de ezt hogy érted?

Fidesz: 2022-ben 54%, EP-választáson 44,8%.

Ellenzéki összefogás 2022-ben elért 34,4%-ot, EP-választáson Tisza (29,6%) + összefogás pártjai (13,7%) együtt értek el 43,3%-ot.

nov. 12. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne a százalékokat add össze. 2022-ben 1.947.331 ember szavazott az összefogásra. 2024-ban a TISZA+Összefogás szavazótábora 1.973.993. A Fideszre pedig soha ennyien nem szavaztak EP-választáson, mint idén.

nov. 12. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!