Ha a Fidesz megérzi hogy tényleg elbukhatja választást még milyen aljas módszerokat vethet be?
Figyelt kérdés
Gondolok arra jogy határon túlról hozz szavazókat. Vagy médiába megint elkezd ilyesztegetni de simán nem fogják feladni. Vagy háborus vészhelyzetre hivatkozva elmarad a szavazás😂nov. 12. 16:10
2/11 anonim válasza:
Beveti a savköpő menyéteket, az ingyen sört és az örök életet a kampányban.
3/11 anonim válasza:
Lásd Trumpot példának, aki azt hazudta, hogy elcsalták a választást, azért vesztett. Ezt a fidesz is eljátszhatja, és utcára viheti a híveit, hogy erőszakkal próbáljon hatalmon maradni.
4/11 Fsms válasza:
Határon túli szavazók az alap.
Ami lehetséges : szükségállapotot hirdet, behívja az oroszokat, csalással vádolja a Tiszát, etc.
A Fidesz hatalom éhsége végtelen, és félelme a börtöntől.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, nem tudok fideszül gondolkodni, nem vagyok annyira aljas és rosszindulatú.
6/11 anonim válasza:
Bármit ami az érdekeit szolgálja, nincs határ...
7/11 anonim válasza:
Inkább nem érdemes ezen gondolkodni, mert:
A, ötletet adnánk így is ezeknek, bár;
B, nem (is) kell nekik ötlet, mert eszelős ez a banda...
"Eszelős szivatás" 2.0.
8/11 DK-s válasza:
Én attól tartok, hogy a fidesz-vezetés már annyira megszedte magát, hogy nem igazán érdekli egy esetleges vereség.
9/11 anonim válasza:
8: ez is igaz, offshore számlák telepakolva milliárdokkal, külföldön is örökre gazdagok lesznek, ha menekülni kellene a számonkérés elől
10/11 Alex Fly válasza:
Bármit. Már bebizonyították,hogy nincsenek erkölcsi aggályaik, így csak a lehetőségeik korlátozhatják őket -márpedig jelenleg szinte korlátlan erőforrásokkal rendelkeznek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!