Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a leghitelesebb politikus?

Ki a leghitelesebb politikus?

Figyelt kérdés

nov. 12. 15:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
54%
21-es, mi az, hogy öklözi magát? Mindenki annak drukkol, akinek akar. Szerintem a Mi hazánk a magyaroknak drukkol. Novák az oroszoknak drukkol? Hát az ukrán is az orosz is agresszív, ellenszenves nép, akikkel béke időben üzletelünk. Azért kell béke. Ukrajna 30 éve létezik egyáltalán mint állam, ezért millió számra meghalni, ráadásul oroszok lakta megyékért totál őrültség. Zelenszkíj diktatúrával kényszeríti a halálba az ukránokat az USA héják nyomására. Ráadásul annyi a különbség az orosz és az "ukrán nyelv" között, hogy Volodomirnak mondják a Vladimirt.
nov. 13. 09:28
 22/37 A kérdező kommentje:

Hagyd rá, a két agysejtje nem fogja felfogni csak annyit fog írni "orosz propagandista! Nácik!" Ezaz értelmi szintje.

nov. 13. 10:49
 23/37 anonim ***** válasza:
50%

Toroczkai nem ex-fidkány?!

Ezt rühellem a MH-ban: Magyar Péter ex fideszes, Toroczkai meg áll mint f@sz a lakodalomban... Közben meg Toroczkai is egy Orbán pincsi.

nov. 13. 11:11
 24/37 anonim ***** válasza:
68%

"Ráadásul annyi a különbség az orosz és az "ukrán nyelv" között, hogy Volodomirnak mondják a Vladimirt."

Aha, persze:

[link]

Amúgy én ezért nézem le a Mi Hazánkosokat, mert úgy okoskodnak minden témában nagypofával hogy közben hülyék hozzá. De mint a se.g. A világ minden jelenségét a saját vágyaikon szűrik át és képtelenek elfogadni, ha valami nem úgy van ahogy nekik tetszene. Ez egyszerűen gyerekes viselkedés. Amikor meg szembesítik őket ezzel akkor elkezdenek libsizni/zsidózni/b.zizni/cigányozni vagy simán széttrolkodják a diskurzust. Esküszöm a tinédzser éves diákjaim többsége komolyan vehetőbb ember mint az itteni MH-sok.

nov. 13. 11:21
 25/37 anonim ***** válasza:
68%
#25 Hiba az előbbi kommentemben: *tinédzser ("éves" nélkül, szerkesztés közben ott maradt.)
nov. 13. 11:22
 26/37 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a zsidó, homoszexuális, roma és egyéb témák ne legyenek tabusítva. Lehessen róla beszélni. A Mi Hazánk csak ennyit kar.
nov. 13. 13:02
 27/37 anonim ***** válasza:
48%
Duro Dóra büdös cicis szar
nov. 13. 15:54
 28/37 anonim ***** válasza:
84%

"zsidó, homoszexuális, roma és egyéb témák ne legyenek tabusítva."

Lehet róla beszélni. Ezt nevezitek woke mindvirusnak

nov. 13. 16:53
 29/37 A kérdező kommentje:

Toroczkai mikor volt a fidesznél? Soha! Ő MIÉP es volt ami közelében sincs a fidesznek majd aztán függetlenként nyert ásotthalmom (ahol előtte fideszes ült) majd a jobbikba ment. Mikor volt a fidesznél? Én elolvastam az életét te nem! Én tudom hogy hiteles és 20-25 évvel ezelőtt is azt képviselte amit most! Magyar Péter 3 éve még a fideszt sz#pkodta az M1nél (nézz utána) lehet fáj neked de Magyar Péterrel ellentétben ő SOHA nem volt a fidesznél

nov. 14. 08:08
 30/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom tudsz-e róla hogy a legtöbb ukrán oroszul beszél de ezt most tegyük félre.

Lenézed a Mi Hazánkosokat miközben a legtöbb Mi Hazánkos érv és hitelesség alapján szavaz a Mi Hazánkra miközben a baloldalnak elég csupán annyi "érv" hogy: o1g, fújj fidesz, mészáros!

nem b#ziznak meg cigányoznak és zsidóznak a Mi Hazánkosok, ellenben a tiszásokkal és baloldallal akik minden elvesztett szavazás után előveszik a cigányokat hogy ő miattuk nyert a fidesz meg hisztiznek hogy nincs demokrácia mint a kisgyerekek... de már az sokat elmond rólad és szellemi képességeidről hogy az alapján ítéled meg az embereket és nézed le hogy kire szavaznak... szánalmasnak tartom ezt a gondolkodást és ezt sértés nélkül írom.

nov. 14. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!