Ki a leghitelesebb politikus?
Hagyd rá, a két agysejtje nem fogja felfogni csak annyit fog írni "orosz propagandista! Nácik!" Ezaz értelmi szintje.
Toroczkai nem ex-fidkány?!
Ezt rühellem a MH-ban: Magyar Péter ex fideszes, Toroczkai meg áll mint f@sz a lakodalomban... Közben meg Toroczkai is egy Orbán pincsi.
"Ráadásul annyi a különbség az orosz és az "ukrán nyelv" között, hogy Volodomirnak mondják a Vladimirt."
Aha, persze:
Amúgy én ezért nézem le a Mi Hazánkosokat, mert úgy okoskodnak minden témában nagypofával hogy közben hülyék hozzá. De mint a se.g. A világ minden jelenségét a saját vágyaikon szűrik át és képtelenek elfogadni, ha valami nem úgy van ahogy nekik tetszene. Ez egyszerűen gyerekes viselkedés. Amikor meg szembesítik őket ezzel akkor elkezdenek libsizni/zsidózni/b.zizni/cigányozni vagy simán széttrolkodják a diskurzust. Esküszöm a tinédzser éves diákjaim többsége komolyan vehetőbb ember mint az itteni MH-sok.
"zsidó, homoszexuális, roma és egyéb témák ne legyenek tabusítva."
Lehet róla beszélni. Ezt nevezitek woke mindvirusnak
Toroczkai mikor volt a fidesznél? Soha! Ő MIÉP es volt ami közelében sincs a fidesznek majd aztán függetlenként nyert ásotthalmom (ahol előtte fideszes ült) majd a jobbikba ment. Mikor volt a fidesznél? Én elolvastam az életét te nem! Én tudom hogy hiteles és 20-25 évvel ezelőtt is azt képviselte amit most! Magyar Péter 3 éve még a fideszt sz#pkodta az M1nél (nézz utána) lehet fáj neked de Magyar Péterrel ellentétben ő SOHA nem volt a fidesznél
Nem tudom tudsz-e róla hogy a legtöbb ukrán oroszul beszél de ezt most tegyük félre.
Lenézed a Mi Hazánkosokat miközben a legtöbb Mi Hazánkos érv és hitelesség alapján szavaz a Mi Hazánkra miközben a baloldalnak elég csupán annyi "érv" hogy: o1g, fújj fidesz, mészáros!
nem b#ziznak meg cigányoznak és zsidóznak a Mi Hazánkosok, ellenben a tiszásokkal és baloldallal akik minden elvesztett szavazás után előveszik a cigányokat hogy ő miattuk nyert a fidesz meg hisztiznek hogy nincs demokrácia mint a kisgyerekek... de már az sokat elmond rólad és szellemi képességeidről hogy az alapján ítéled meg az embereket és nézed le hogy kire szavaznak... szánalmasnak tartom ezt a gondolkodást és ezt sértés nélkül írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!