Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a gazdaság/általános...

Aki a gazdaság/általános mentalitás/közélet miatt költözött külföldre, ti terveztek hazatérni valamikor?

Figyelt kérdés
Ér ez az ország még bármit is?
nov. 12. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hogyne érne. Aki meg lúzer, az máshol is az marad.
nov. 12. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolod, hogy az elmúlt és elkövetkező időszak újra vonzóvá tette számukra a hazaköltözést?

Ha igen, miért?

Én nem gondolnám, hogy a felsorolt dogokban jelentős előrelépés történt volna inkább…

nov. 12. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy jöttem ki pár éve, hogy nem volt tervem, csak ki akartam próbálni magam, aztán itt ragadtam, igaz ehhez jól jött egy helyi feleség is.

Volt róla szó, hogy megpróbálunk esetleg hazamenni, de azt látom, minden egyes alkalommal, mikor hazamegyek, hogy egyre kevésbé működik minden.

És a legrosszabb, hogy kint azt látom, hogy senki sem akarja megoldani a fennálló problémákat, de, még beszélni sem beszél róla senki.

Nem gondolom, hogy valaha is haza fogok menni, de soha ne mond, hogy soha.

nov. 12. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Ausztriában élek már 3 éve, nem tervezek hazaköltözni. Itt megtaláltam a számításaimat, össze sem lehet hasonlítani a két országot már semmilyen értelemben. Nickelsdorf még csodaszép fejlett Hegyeshalom és keletre már Mordor az egész összkép.
nov. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!