Miért kezd el habzani a szád és kapsz agyvérzést mikor valaki hozzászól külföldről a magyar politikához?
Ide bárki írhat tudtommal.
Lényegtelen ki hol él, véleménye van mindenkinek.
?? :D
okay
Szerintem ez ugyan olyan mint a helyesírásba való belekötés.
A mondandód tartalmával van problémája feltételezem, de nincsen azoknak a nyelvi vagy intellektuális eszközök birtokában, amivel érvelni tudna.
Én ha neked lennék inkább örülnék neki ha innen nyugatra élnék, jobb körülmények között és kinevetném aki ezzel nem ért egyet.
Szerintem teljesen rendben van. A habzó száj egy betegség tünete, semmi szégyelnivaló nincs rajta.
üdv Dublinból
Ezen az oldalon sokan érzéketlenek a különféle mentális betegségekkel szemben. Sajnos magukat sem tudják elfogadni.
Ha többen felvállalnák, hogy habzószájú idegbetegek, akkor ma egy szebb világban élnénk.
Azzal tényleg nincs semmi baj ha valaki külföldről ír, de azzal óriási probléma van, ha valaki folyamat ezzel flexel…
Pláne, hogy egyáltalán nem peak teljesítmény más országban lakni. Ezzel legfeljebb azt a szintet ugrottad meg, mint bármelyik gazdasági bevándorló. Vannak párszáz millióan akik képesek voltak erre…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!