Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy budapesti éjszakában...

Ha egy budapesti éjszakában összefutnál véletlenül egy fideszes politikussal, akkor mi lenne a reakciód? Vagy mit kérdeznél tőle?

Figyelt kérdés

nov. 12. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen nem lesz. A fideszesek félnek nyilvánosság előtt mutatkozni. Csak zárt termekben, kordonok mögött, egy egész csapat TEK védelme alatt, titokban mernek.
nov. 12. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Mivel volt már rá példa, bár nem egy budapesti éjszakai környezetben, ezt úgy tudnám a leginkább reprezentálni, hogy a feleségem szerint, ha valaki tudna őlni a szugerálásával és a nézésével, akkor az én lennék.

Képzeld el, hogy hosszan és mélyen szugeráltam az illető politikust.

nov. 12. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
ha megafosossal, akkor nem élne
nov. 12. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Simán csak lehánynám.:))))
nov. 12. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Sok sikert és energiát kívánnék neki.
nov. 12. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Erősen függ attól, hogy ki lenne az.

Nyilván kérdőre vonnám azért, amit tesz, és felhívnám a figyelmét, hogyha van lelkiismerete, akkor azonnal sajtótájékoztatót tart a piszkos ügyeiről és lemond.

Valamint emlékeztetném arra, hogy a történelemben volt néhány hibrid rezsim, aminek résztvevői és azok családtagjai, -sok esetben gyerekei- a hatalom bukását követően életükkel fizettek tetteikért. A bosszú sokszor ártatlanok életét is tönkreteszi, ez már csak ilyen.

nov. 12. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Addig mennék, míg nem találok egy cukrászboltot, ahol vennék egy tortát, odaadnám neki, kérve, hogy ezt vigye el VikTortának:).
nov. 12. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudomásul venném, hogy egy helyen tartózkodunk és letojnám - attól függetlenül, hogy politikusról van-e egyáltalán szó vagy valami celebről. Volt már arra példa, hogy a Kövér úr dáridózott ugyanott a hordájával, ahol éppen tartózkodtam, - senkit nem érdekelt érdemben a történet. Mindenki élte a saját életét, aztán ennyi.
nov. 12. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem is a budapesti éjszakában, de Szíjjártót rendszeresen látom "civilben", mivel egy városban lakunk. Volt, hogy előttem fizetett a zöldségesnél, vagy hogy az utcán láttam, ahogy a gyerekeivel ment valahova. Semmit nem csinálok, ugyanúgy elmegyek mellette, mint bárki mellett, akit nem ismerek.
nov. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!