Mindenidők legmocskosabb, legszemetebb, legundorítóbb ,leghosszabb választási gyűlölet kampánypropaganda indult meg most?
Figyelt kérdés
1,5 évvel a 2026 választás előtt indul a nagy mocskolódás?tegnapelőtt 19:35
1/11 anonim válasza:
Nem.
Hajrá Viktot, Hajrá Magyarország.
2/11 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok meddig süllyedhet még a magyar "társadalom", ami már nem egy társadalom hanem egy csürhe, egy csőcselék. De ha még ennél is van lejjebb, az érdekes lesz.
3/11 A kérdező kommentje:
Ez már pöce legalja.
tegnapelőtt 19:46
4/11 Telelő Teve válasza:
Nem hiszem, az Árpád-ház kihalását követő koronázási kampányok kicsit véresebbek voltak, feltehetőleg több tízezer halottal jártak.
5/11 anonim válasza:
Egy valóságshow lett az egész. Tiszta nevetséges.
7/11 anonim válasza:
Én, hazaszerető, de kiábrándult liberális, baloldaliként, csak fogok egy jó sört és nézem, ahogy egy belőlük kivált emberrel egymást ütik, mint állat...
csak, bárcsak ne lenne az ország közben teljesen összedőlve.
8/11 anonim válasza:
Leg-, leg-, leg-, leg...legfelső fokon, de mégis ki csinálja, mire gondolsz, mert az lemaradt!?
És mit keresel a pöce legalján?
9/11 anonim válasza:
December 25-én az M1 különkiadása élőben fogják közvetíteni, ahogy Magyar Péter és Orbán Viktor angyalkákat építenek a hóban.
10/11 A kérdező kommentje:
Juj de mocskos.
tegnapelőtt 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!