A fideszesek egy olyan embernek adnak hitelt, aki saját magát is görénynek tartja?
Megint kitaláltatok egy hülyeséget, elhittétek és most ezen hergelitek magatokat. Vogel Evelin nem kap milliókat Rogánéktól.
Most próbáltok menekülni, mert kiderült, hogy a messiásotok aki korábban felvételt készített a feleségéről az pont így járt és most róla készített felvételeket a barátnője.
Mi lenne ha legalább ahhoz tartanátok magatokat amit ti mondtatok még pár hónappal ezelőtt, hogy nem számít ki és hogyan készítette a felvételt, az számít mi hangzik el rajta.
Sajnálom ha nem tetszik amit a mmessiásotok mondott azon a felvételen.
Ja, nem. Egyáltalán nem sajnálom. Megérdemlitek.
19:11
Lehetsz arrogáns, annál nagyobb lesz a bukásotok.
#2: Az nem érdekel, hogy ki készítette, de az igen, ha a készítő 30 millióval zsarolt érte. Ez súlyos bűncselekmény, gondolom ezzel tisztában vagy.
Egyébként pedig a felvétel hitelessége nincs bebizonyítva. De nem kell aggódni, ha a felvétel valódi, akkor az ki fog derülni. Ahogyan az is, ha MI-vel módosították.
Az meg, hogy Vertán György mit mond, semmit sem bizonyít. Nyilván tagadni fogja és nem fogja elismerni, hogy igen, Evelinke valamit adott cserében a juttatásokért. Különösen a zsarolásának tudatában elég naivnak kell lenni, hogy ezt bárki elhiggye.
#5 Nocsak? Szóval a zsarolás súlyos bűncselekmény lett hirtelen? Akkor nem volt az amikor a messiásod csinálta, most mitől más?
Én nem aggódom. Egyáltalán nem érdekel mi van azon a felvételen. Nekem egyformán bűnöző mindkettő, a messiásod is meg a barátnője is. TE vagy az aki képes vagy az egyikre leszavazni és magad fölé emelni, nem én.
#6: Ácsi, mivel is zsarolt Magyar Péter? (mellesleg nem a messiásom, de gondolom rá gondolsz)
Azzal, hogy jelentsen egy törvénytelenséget, mert ha nem teszi, akkor ő teszi meg helyette? Gondolom a te értékrended szerint az ilyesmit el kellene sunnyogni.
Ja, és nem én szavazok egy bűnszövetkezetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!