Most hogy a magyar vállalkozók nagyobbik része nem tudná megfizetni a 10%-os minimálbér emelést sem, de mégis növekszik az infláció, most mi lesz?
Zsugorodik a gazdaság, a forint gyengül, az infláció megint meglódult, de már a vállalkozók sem tudják ráterhelni a növekvő költségeket a fogyasztókra, mert a magyarok nagy része fizetésképtelen. Nekem is vannak vállalkozó ismerőseim akik azt mondták csökken a profitjuk, mert sokan a magas árak miatt nem járnak már presszóba például. A legtöbb magyar azért nem mert nincs miből, de állítólag van egy szűk réteg akinek lenne miből de ilyen árakat már nem hajlandó megfizetni.
Akárhogy is, a gazdaságunk zsugorodik ami azt jelenti hogy a vállalatok profitja csökken, tehát nem tudnak miből béremelést adni a vállalkozók. Akkor most mi lesz? Összeomlik a gazdaság? A munkanélküliség már így is sok éves mélypontra ugrott.
"Akárhogy is, a gazdaságunk zsugorodik ami azt jelenti hogy a vállalatok profitja csökken, tehát nem tudnak miből béremelést adni a vállalkozók"
Hát ha profitjuk van, akkor éppen hogy tudnak emelést adni. Akkor van baj ha nincs profitjuk, veszteséges a vállalkozás, akkor valóban nincs miből emelni. De amíg az a kifogás, hogy a 20 millió helyett csak 15 milliót tudna kivenni a cégvezető, addig ez nem egy valós probléma.
Jövőre kilövünk, ov ezt ígérte.
Eus pénzek nélkül csőd felé haladunk. Unortodox gazdaságpolitika, illibális demokrácia, meg nemzeti együttműködés rendszere meg más baromságok.
"Jövőre kilövünk, ov ezt ígérte."
Igy van, mar 2022 ota ezt igergeti minden evben, hogy na majd jovore. Ez egy olyan orszag lett, ahol mindig csak jovore jon el a kanaan.
Kitudnák fizetnia 2 számjegyű minimálbér emelést, a környező országok kitudják, pedig ott alapból magasabb a minimálbér mint kishazánkban
Csak háát a csoró melósok le vanank szarva
Kella pént jachtokra meg irodaházakra ilyesmikre.
Nehogy már a meéós meg tudjon élni a fizetéséből... Mi lennen abból?
A qwa anyukat :D
Illiberális, most olvastam mit írtam(Google szöveg javító)
Az a jó, hogy mindig van következő év, amikor kilőhet a gazdaságunk. Mármint minden évben lehet ígérgetni. Aztán meg valakit hibáztatni, hogy miért nem sikerült.
Unortodox(vagy mi a tököm?) gazdaságpolitika? Meg az illiberális demokrácia(illiberális? vagyis nem szabad? Akkor miért demokrácia?)
Nemzeti együttműködés rendszere?
(én is a nemzet része vagyok, de nem látom az ellopott ezer milliárdokat. Gyerekem magán suliba jár, mert problémás, havi 200ezer, állami megőrzőbe nem viszem, ha betegek vagyunk magán rendelő, 30-100 ezer. Hová lett a pénz?!!!! Kérdezte a felcsúti szotyiköpködő. Én is ezt kérdem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!