Tisztelet és Szabadság párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem?
Figyelt kérdés
nov. 11. 16:01
1/8 anonim válasza:
Miért ne tisztelné? Csak pacekba kimondta a tényt, az emberek többségének a szája valóban büdös, ezzel nem hazudott. A nyuggerkommandózással már valóban nem tiszteli az idősebb tiszásokat.
2/8 anonim válasza:
AI által manipulált felvétel. Te magad is le tudod ellenőrizni, ha nem hiszel nekem. Felesleges vergődnöd. Tóninak ez most nem jött össze.
3/8 anonim válasza:
Ezt a lakosságot nincs miért tisztelni!
4/8 anonim válasza:
1: nem a ténymegállapítással van a baj, hanem a feléjük irányzott tisztelet hiánya. ahogy a párt neve is mondja, de ez az hogy csak a neve...
5/8 anonim válasza:
ma 16:08
Hogy tudom én is leellenőrizni? Melyik függetlenobjektív újságban tudok erről olvasni?
6/8 anonim válasza:
5: akik most mentegetőznek hogy AI hamisítvány az egész, szerintem a neten található AI hang ellenőrző alkalmazás pont annyira megbízható mint egy horoszkóp vagy mint ami az fb-n szokott lenni alkalmazás hogy "milyen péksütemény lennél" app.
7/8 A kérdező kommentje:
A redditesek azt állítják, hogy már a háttérzajt is megtalálták a youtubeon.
nov. 11. 17:13
8/8 anonim válasza:
7: 😆
"A Hang amit figyelni kell, az egy halk férfi hang, ami azt mondja, hogy “yeah yeah yeah "
mert ugye budapest utcáin egy angolul beszélő külföldi turista olyan lehetetlen. a többi komment is arról beszédes hogy sík hülyék ezek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!