Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztelet és Szabadság párt...

Tisztelet és Szabadság párt vezetője nem tiszteli még a saját támogatóit sem?

Figyelt kérdés
nov. 11. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
Miért ne tisztelné? Csak pacekba kimondta a tényt, az emberek többségének a szája valóban büdös, ezzel nem hazudott. A nyuggerkommandózással már valóban nem tiszteli az idősebb tiszásokat.
nov. 11. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
AI által manipulált felvétel. Te magad is le tudod ellenőrizni, ha nem hiszel nekem. Felesleges vergődnöd. Tóninak ez most nem jött össze.
nov. 11. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a lakosságot nincs miért tisztelni!
nov. 11. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
1: nem a ténymegállapítással van a baj, hanem a feléjük irányzott tisztelet hiánya. ahogy a párt neve is mondja, de ez az hogy csak a neve...
nov. 11. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:08

Hogy tudom én is leellenőrizni? Melyik függetlenobjektív újságban tudok erről olvasni?

nov. 11. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
5: akik most mentegetőznek hogy AI hamisítvány az egész, szerintem a neten található AI hang ellenőrző alkalmazás pont annyira megbízható mint egy horoszkóp vagy mint ami az fb-n szokott lenni alkalmazás hogy "milyen péksütemény lennél" app.
nov. 11. 17:09
 7/8 A kérdező kommentje:

A redditesek azt állítják, hogy már a háttérzajt is megtalálták a youtubeon.

[link]

nov. 11. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

7: 😆

"A Hang amit figyelni kell, az egy halk férfi hang, ami azt mondja, hogy “yeah yeah yeah "

mert ugye budapest utcáin egy angolul beszélő külföldi turista olyan lehetetlen. a többi komment is arról beszédes hogy sík hülyék ezek.

nov. 11. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!