Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy a Volkswagen...

Mit szóltok, hogy a Volkswagen csoport részvény árai már visszaestek a 2007-es árszintre. 2021-hez képest harmad annyit érnek. Ez a válság Mo.-ra is begyűrűzik?

Figyelt kérdés
Egyértelműen a csőd szélén a német autóipar, ha valami akkor a részvény árfolyamok nem hazudnak, azok megmondják mekkora a baj. A német autócégeknél katasztrofális a helyzet.
nov. 9. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Én szóltam előre, ha nem a MILF nyer a jenkiknél, beköszönt a sz*r világ.
nov. 9. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Mivel a magyar gazdaság nagyon nyitott, a hazai cégek jelentős része külföldön adja el a termékei javát, természetesen ha a legnagyobb európai kereskedelmi partnerünknél - a németeknél - baj van akkor az nálunk is bajt okoz majd.

Szerencsére az elmúlt évtizedben sokat változott a hazai helyzet és nem ugyanaz van már mint volt a devizaválság alatt, hogy itt nagyobb kár van a külföldi problémákból, mert innen vonják ki a cégek a pénzt, termelést ha otthon gondban vannak. Most tompítja a bajt hogy inkább ide teszik át a működésüket, mert itt nem olyan magasak a működési költségeik. Ráadásul már nem csak német meg francia cégek vannak amik most bajba kerülnek.

De ha a németeknél baj van azt egész Európa megérzi, így mi is.

nov. 9. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország meg fogja érezni sajnos.

Én nem örömködök, de az európai gyártók benézték, plusz a túlzott szabályozások rátettek.

nov. 9. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!