Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az az egyetlen dolog, amit...

Mi az az egyetlen dolog, amit a Fidesznek sosem bocsátasz meg?

Figyelt kérdés
Tudom kb. végtelen a lista és egyet nehéz kiemelni, de ha csak egyet kéne mondanotok, mi lenne az?

ma 09:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Egészségügy.
ma 09:12
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Hogy a 2/3-os felhatalmazása mellett, ahelyett, hogy ténylegesen egy jó politikát lehetett volna csinálni, ma gyakorlatilag a 90es évek Romániájává süllyesztette az országot.
ma 09:13
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Korkedvezményes nyugdíj alkotmányellenes elvétele...
ma 09:27
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

Az, hogy engem mint teljesen egészséges embert a Covid idején bezártak a négy fal közé, nem vehettem igénybe alapvető szolgáltatásokat, csak délután járhattam bevásárolni, katonákkal felügyelték, hogy este hét után ne legyek az utcán stb. Mindezt miért? Mert más emberek nem vigyáztak kellően az egészségükre.

Eközben az ő emberük homokos orgiákra járt - miközben kijárási tilalom volt érvényben és mások még kezet sem fogták egymással.

ma 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy amikor mèg 25 èv alatti voltam, még nem volt adókedvezmèny és munkáshitel.
ma 09:35
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Mondhatnám a propaganda normalizálását, a jogállam leépítését (pl. mi az már, hogy tanárok jóformán nem sztrájkolhatnak?!), vagy hogy a modern történelem legprosperatívabb éveiben (2012-2020) látványberuházásokra meg a saját haverjainak felhizlalására költötték el a pénzt, ami miatt most nincsen.

De nem. Ha egy dolgot kell kiemelnem, az '56 elárulása.

ma 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
#4 Ez speciel nem a Fidesz műve. Más országokban is voltak ilyenek, sőt durvább rendelkezések is. És aki akkor van kormányon, más párt is ezt csinálta volna. Igen, a Mi Hazánk is, hiába volt nagy a szájuk Parlamenten kívül.
ma 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
2# ez szép ellenzéki mese habbal, de látom jól beszoptad, és most sikeresen csöpögteted,...ezt akarták elérni...
ma 09:48
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

#7 Amit írsz, nagyjából igaz, csak engem ez két okból nem érdekel:

- Az, hogy Franciaországban, Romániában, Üzbegisztánban hogyan védekeztek, nekem édes mindegy. Az ő intézkedéseik engem annyiban érintettek, hogy nem vagy csak nagyon szigorú feltételek mellett léphettem volna be a lepratelepükre. Ez azért túlélhető. Engem a magyarországi intézkedések érdekeltek és zavartak.

Mellesleg Svédország példáján láttuk, másképp is lehet.

- Meglehet, hogy más pártok is hasonlóan vagy még radikálisabban léptek volna fel, ha ők vannak kormányon. De különösebben ez sem hat meg, mert nem más volt kormányon, hanem a Fidesz. Ha más korlátozza a szabadságjogaim, mást gyűlölnék, de így a Fideszt fogom.

ma 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

8, nincs is 2/3-os felhatalmazása a kormánynak?!

Elnézést kérek, ha tévedtem ezzel kapcsolatban.

ma 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!