Miért szidják ilyen sokan Orbánt?
Normális, kultúrált válaszokat kérek elvégre ha egy primítív hozzászólást írsz, akkor azzal csak azt fejezed ki hogy mennyire kevés az IQ szinted.
Szóval normális, konszolidált válaszokat kérek:)
Az eu. ügy és az oktatási rendszer nem a legjobb ez tény, de más országban miért gondoljátok hogy jobb? El lehet menni nyugati országokban is, ott is 6 hónap a várólista az állami korházakban.
Miért gondolják hogy más párt jobb lenne? Mondani lehet sok mindent, de hogy még többet lopnának az is biztos. Ha egy normális, és intelligens ember meghallgatja Magyar Pétert, akkor hogyan tud következtetni arra hogy ő lenne a megfelelő? Olyan süket dumája van, hogy a hülye is látja, hogy nem normális.
Migránsokat nem enged be Orbán, milyen jó, hogy éjjel is biztonságosan tudunk közelekedni az egész országban egyedül, mi nők. Németországban vagy Svédországban, mennyi erőszakolás, gyilkolás van miattuk…
Nem gondolnak arra az emberek, hogy a lányuknak itt nagyobb biztonság van mint a nyugati országokban?
Lmbtq; mégis miért gond az, hogy itt nem engedi, hogy ez az lmbtq őrület betérjen a hazánkba? Miért akarják, hogy ennyire szennyezett és liberális legyen az ország?? Miért akarják, hogy egy publikus női wcben, egy felnőtt férfivel találkozzon a gyerek? Hogy egy gyermek úgy nőjjön fel, hogy normálisnak tartsa, hogy nem tudja eldönteni hogy nővel vagy férfival beszélget?
Egyszerűen épp ésszel nem tudok felfogni, hogy ezeket miért akarják ide ebben az országban
Te sétáltál már svédországban? Mi minden héten küldünk oda árut és a sofőrjeinknek nem tűnt fel ez az óriási vészhelyzet. Persze vannak ott migránsok szép számmal és nem akarom kisebbíteni a gondokat de ez elsősorban nyugateurópa problémája. Szerinted mennyi migráns akar itt maradni magyarországon? Mind a nyugati segíjkére vágyik, nem a szűkre szabott magyar ellátásra. Azt kell elérni hogy itt továbra is a minimumot kapják és probléma solved, ahogy tudnak elpucolnak nyugatra.
Az lmbtq probléma túl van dramatizálva, ha csak a szülők jelenlétében mehetnek az aktivisták a gyerekek közelébe akkor elég gyorsan álba lesznek támasztva az érzékenyíttésükkel. Azt meg ne akard már bemesélni hogy az ovónéni azt kérdezgeti a gyerekektől hogy milyen neműnek érzik magukat.
Megértem a személyes problémádat Magyar Péterrel kapcsolatban de szerintem ott nem az a nagy kérdés hogy ő hogyan viselkedett a feleségével a négy fal között hanem az hogy a felvétel tanúlsága szerint a kedves neje, alkalmasint az akkori regnálló igazságügyminiszterasszonynak tudomása volt egy eléggé súlyos bűncselekményről és nem tett semmit. Fiatal lányok zaklatásáról nem tudok, ezt valaki állította aki egyeltalán nem tűnik fiatal lánynak. Miért nem léptek a nyilvánosság elé azok a fiatal lányok? Ne mond hogy nem lett volna arra is pár misi hogy kapacitálják őket mint a volt barátnőjét aki addíg el volt átkozva, anyja ki volt kiáltva csaló-szélhámosnak, majd miután szakítottak azonnal felkarolta a kormánymédia.
Ha az osztrák kancellárnak és Macronnak nem derogál vele vacsorázni akkor a nagypolitikában már megvetette a lábát, nem hiszem hogy nem tudna egy országot irányíttani.
Raktárosként sima minimumbérrel valóságos csada ha ezt meg tudjátok engedni magatoknak. Gondolom nem albérletben laktok mert az elvinné a béretek jelentős részét és csak ketten vagytok a pároddal. Nyugatmagyarországi raktárosi bérekben perfekt vagyok.
19-es voltam.
Magyarország mintapéldájává vált annak, hogy milyen destruktív tud lenni egy olyan populista kormány, amely ideológiai és etikai alapelveit az aktuálpolitika mentén kénye-kedve szerint variálja.
Az egyik, és talán a legnagyobb probléma a Fidesszel az nem más, mint az uralmuk hossza. Túlságosan régóta bírnak hatalommal. Az emberi természetből adódóan előbb vagy utóbb ilyen helyzetekben felüti a fejét a korrupció. Elég csak megnézni Magyarország leggazdagabb embereinek a listáját. Majdnem mindegyik rokona, vagy régi jó barátja Orbánnak. Arról nem is beszélve, hogy a tanárok bérezése szánalmasan el van maradva az EU-s átlaghoz képest, közben Orbánnak meg van pofája emelni a saját fizetését, holott így is kiemelkedően magas EU-s viszonylatban.
Ugyancsak problémás maga a populista ideológiai felfogása a pártnak. Amiatt volt képes így megerősödni, mert az ókori „Oszd meg és uralkodj!” elvet használják. Egymásnak uszítják az embereket, és ezt kihasználják a saját javukra.
Ami engem még szintén nagyon zavar, az az, hogy minél jobban próbálják elszigetelni az országot a modern társadalomtól, és a kommunista diktatúrák (Kína, Oroszország stb.) felé húznak, elfelejtve minden tanulságát például a mostanság gyakran felemlegetett 1956-os eseményeknek, vagy a rendszerváltásnak.
"Az eu. ügy és az oktatási rendszer nem a legjobb ez tény, de más országban miért gondoljátok hogy jobb?" - egész egyszerűen azért, mert meggyőződtem róla, hogy Ausztriában jobb, nagyságrendekkel. De nem csak én, hanem kint élő ismerőseim szintén.
"Migránsokat nem enged be Orbán, milyen jó, hogy éjjel is biztonságosan tudunk közelekedni az egész országban egyedül, mi nők." - míg Bécs Főpályaudvarán teljesen biztonságban és nyugodtan éreztem magam (férfi vagyok), addig ez pl. a Keletiről nem mondható el... Előbbiben egyszer jöttek oda hozzám, akkor is csak arra volt kíváncsi az illető, hol van a földalatti. Pesten meg állandóan le akarnak szedni...
Ausztriáról vannak tapasztalataim. Arról mi a véleményed kérdező, hogy akármelyik településen végig megyek Magyarországon, találok lepukkant, felújításra szoruló épületeket, míg Ausztriában ez nem jellemző?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!