Egy Szaratov hűtőre is leszavaznál csak ne Orbán Viktor legyen a miniszterelnök?
Egy kupac lósz@rra előbb szavaznék. Mint erre a felcsúti haza árulóra.
2002 óta ellene szavazok. Már akkor, 98-02 között kimutatta a foga fehérjét. Egy megosztó, hazug tolvaj.
Kedves kérdező.
A szaratov hűtőről amit állitottak az fedte a valóságot,tehát a voksom rá teszem.
Menjünk vissza a kezdetekhez.Megjegyzem a fideszre soha nem szavaztam mert túl szépnek tűnt már akkor is a megszólalása amit nem tudtam elhinni.Ma már erősen rasszista vagyok a felcsúti csüngőhasú által.Nem akartam elfogadni,hogy egy kissebbség legyen a kormány élén.Obama is bele bukott rövid időn belül.
A választás napján nagy volt a fidesznél a csinnadratta és a mellényük dagadt mint keltészta a fazékban.A kocsiból kibujt o1g feje és a riporter neki szegezte a kérdést : -Betartja a választási igéretét? Válasz : - Mit képzelnek?Semmit nem tartok be belőle!
Ezt a híradó csak egyszer adta le,merő véletlenségből láttam és hallottam.Ekkor már sejteni véltem a következményeket,de ekkora pusztitást amit okozott még csak nem is feltételeztem. Egyben a döbröginek igaza lett amikopör üvöltötte Grázban,hogy tönkre teszem az országot!
Orbán urnájába szívesen dobok voksot...
Különben csak az ellenzék, ill. a Szaratov hűtő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!