Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit akar még elérni a Fidesz?

Mit akar még elérni a Fidesz?

Figyelt kérdés
14 év 2/3-os kormányzás után az Európai Unió egyik legszegényebb és legkorruptabb tagja lettünk. Középmezőnyből indulva. A fizetőeszköz a forint is nagyon sokat romlott, míg a környező országok valutája ugyanannyit ér viszonyításban az euróhoz képest Bulgáriában 2008-ban 2 leva volt 1 euró, 2024-ben is 2 leva 1 euró. Lengyelországban 2008-ban 4 zloty volt 1 euró most 2024-ben 4.1 zloty 1 euró. Magyarországon 2008-ban 260 ft volt 1 euró most 2024-ben 412 ft. Mit akar még elérni a Fidesz?

nov. 7. 12:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Az üvegcsillárt
nov. 7. 12:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom de már Romániába járok át bevásárolni meg tankolni mert ott olcsóbbak az áruk meg jobban megéri.
nov. 7. 13:03
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Én sem tudom, mit akarnak még. Lölővel meg a többi bandataggal akkora vagyont harácsoltak már össze ezek, mint amekkorát ezelőtt senki. Egyre inkább úgy tűnik, ezeknek semmi nem elég. Az utolsó bőrt is lehúzzák az emberekről. Cserébe olcsó propagandát és zsák krumplit kapunk meg sört, azt is hamarosan "inflációkövető" adókkal sújtva. Egyszer talán majdcsak felébred ez a nép.. Vagy nem...
nov. 7. 13:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg Észak-Korea lenne a cél amit elakar érni vagy Oroszország szintjét ember jogilag vagy demokrácia szinten, erősen úgy láttam hogy haladunk afelé, még dicséret is jött onnan Kim-Dzsongun-tól és Putyintól az elmúlt hetekben. :D Mama mia..
nov. 7. 13:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az orbánkormány tiszta szégyen. Totál lejáratta magát erkölcsileg gazdaságilag pénzügyileg, lopnak csalnak hazudnak és 14 év alatt Európa utolsó helyére züllesztették le Magyarországot orbánnal az élen.

SOHA TÖBBÉ fideszt!

Hajrá Tisza!

nov. 7. 13:37
 6/18 anonim ***** válasza:
52%
Örök életet Orbánnak koronával a fején és ingyen krumplit a népnek (de csak ha akciós)
nov. 7. 13:39
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Én 2018-ban és 2022-ben még a fideszre szavaztam, azért mert nem láttam még potens alternatívát, de most már elég amit leművelnek több mint elég!
nov. 7. 13:45
 8/18 anonim ***** válasza:
26%
Hülyék vagytok!? Le ne váltsátok a fideszt, kell az új kastélyomra a pénz legalább 100 milliárd ft! (Lázár János voltam)
nov. 7. 13:53
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
Orbán speciel a kilincset.
nov. 7. 14:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 Nem inkább a börtön cellát?
nov. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!