Mit tippelsz , jövőre Trump segítségével sikerül rendezni az orosz ukrán krízist?
Figyelt kérdés
ma 16:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nincs tippem
22 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem.
Én már csak abban reménykedem, hogy sikerül elkerülni azt hogy nekem kelljen menni golyófogónak.
2/9 Fsms válasza:
Biztosan nem. Oroszok nem vonulnak vissza, ukránok nem adják fel a területeiket. Patt helyzet.
3/9 anonim válasza:
Ha Viktornak a békemissziójával nem sikerült, akkor Trump, aki a derekáig se ér fel hogy az istenbe tudná elintézni?
4/9 anonim válasza:
Nem. Putyin önálló ember és egyre elborultabb. Ha a legjobb szándékkal áll Trump a kérdéshez akkor se fogja tudni megváltani a világot, sőt ha valóban kilépteti az USAt a Natobol, annak biza beláthatatlan következményei lehetnek európára nézve.
5/9 anonim válasza:
Esélyes. Trump szerintem hajlandó lesz tárgyalni, vagy engedni Ukrajnának, hogy tárgyaljon.
7/9 anonim válasza:
"Esélyes. Trump szerintem hajlandó lesz tárgyalni, vagy engedni Ukrajnának, hogy tárgyaljon."
Trumpnak mégis mi a francért kéne tárgyalnia bármiről is? Ukrajna harcol és Oroszország. Amerika nem áll háborúban, hogy tárgyaljon bárkivel is....
9/9 anonim válasza:
#8 Túl sok összeesküvést elméletet nézel, meg túl sok kamu cikket olvasol. De, ha így van ahogy mondod akkor meg Magyarország Orosz bábállam. Ha ezt a tényt elfogadod tőlem, akkor egyetértek veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!