Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tippelsz , jövőre Trump...

Mit tippelsz , jövőre Trump segítségével sikerül rendezni az orosz ukrán krízist?

Figyelt kérdés

ma 16:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nincs tippem
22 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
44%

Nem.

Én már csak abban reménykedem, hogy sikerül elkerülni azt hogy nekem kelljen menni golyófogónak.

ma 16:51
 2/9 Fsms ***** válasza:
81%
Biztosan nem. Oroszok nem vonulnak vissza, ukránok nem adják fel a területeiket. Patt helyzet.
ma 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Ha Viktornak a békemissziójával nem sikerült, akkor Trump, aki a derekáig se ér fel hogy az istenbe tudná elintézni?
ma 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Putyin önálló ember és egyre elborultabb. Ha a legjobb szándékkal áll Trump a kérdéshez akkor se fogja tudni megváltani a világot, sőt ha valóban kilépteti az USAt a Natobol, annak biza beláthatatlan következményei lehetnek európára nézve.
ma 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Esélyes. Trump szerintem hajlandó lesz tárgyalni, vagy engedni Ukrajnának, hogy tárgyaljon.
ma 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Igen, az ukránok rá lesznek kényszerítve.
ma 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

"Esélyes. Trump szerintem hajlandó lesz tárgyalni, vagy engedni Ukrajnának, hogy tárgyaljon."

Trumpnak mégis mi a francért kéne tárgyalnia bármiről is? Ukrajna harcol és Oroszország. Amerika nem áll háborúban, hogy tárgyaljon bárkivel is....

ma 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Ukrajna az USA bábállama, csak ezért.
ma 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Túl sok összeesküvést elméletet nézel, meg túl sok kamu cikket olvasol. De, ha így van ahogy mondod akkor meg Magyarország Orosz bábállam. Ha ezt a tényt elfogadod tőlem, akkor egyetértek veled. :)
ma 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!