Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy már majdnem 100%...

Most hogy már majdnem 100% hogy Trump nyert, ki lehet mondani hogy Magyarország gazdasága össze fogja csinálni magát?

Figyelt kérdés
Trump nyert. Jöhetnek a 100%-os védővámok az Európában gyártott autókra, aminek a legnagyobb kitettsége Magyarországnak van. Innentől kezdve, ki lehet mondani hogy egy gazdasági összeomlás veszi kezdetét Magyarországon, az előző negyedéves -0,7% csak a biztató kezdet volt egy egyébként sokkal mélyebb gazdasági szakadék előtt?
nov. 5. 19:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyert Trump!!
nov. 6. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

A Kérdező jól ráérzett. Már akkor Trump volt a győztes.

Én is neki szurkoltam. #2 voltam

nov. 6. 20:50
 13/13 anonim válasza:

Úgy látom, hogy nem jött még eddig érdemi válasz a kérdésre. Ha Trump beváltja a kampányígéreteit jelentős gazdasági visszaesés jön Magyarországon. Nem csak a német autóiparra kivetett vámok miatt, hanem a kínai cégekre kivetni tervezett vámok miatt is, illetve az elektromos járművek tervezett támogatásmegvonásából következően. Magyarország gazdaságát pedig pont ezekre építették: német autógyárak, köztük elektromos is (BMW) (és autóalkatrész-beszállítók: Bosch, Continental, Thyssenkrupp, stb.) és kínai akkumulátorgyárak.

Szóval Magyarországnak nagyon rosszul jött Trump megválasztása.

nov. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!