Akik szerint a MH náci az mit jelent pontosan? Mi a legrosszabb, ami történhet?
Jézusom... pont Toroczkai László aki a legtöbbször elment és elmegy cigány lakta településekre és negyedekbe, hogy megértse és megoldja a problémájukat.
Mindig is hangoztatta, hogy a dolgozó, tisztességes, felzárkózni akaró cigányokkal az égvilágon semmi gond nincsen! Felénk rengeteg cigány társam szavazott velem az élet a Mi Hazánkra... utáljuk a környékünkön élő néhány családot, akik élősködnek, betörnek ide-oda, bejárnak a közeli nagyobb városba bűnözni....
3.
tényleg?
szerintem neki van a legkevesebb köze a fideszhez!
A Fidesz meg azt mondja, hogy a baloldal sunyi pártja :D
Csak azért mert a parlamentben a szavazásoknál az EMBEREK érdekét nézik. Ugyan úgy támogatnak fideszes törvényt is ha kell, mint baloldal által benyújtott indítványt, módosítást, akkor ha az az emberek javát szolgálja. Nem kell mindent dacból leszavazni, hátráltatni... Na ez az igazi példamutatás! (Ezért dobálóznak azzal, hogy hol baloldali, hol jobboldali párt? Ők képviselők, minket képviselnek, ezt szokta Toroczkai László mindig mondani.)
Ilyet én még eddig nem hallottam, hogy a Fidesz az MHM-et a baloldal "sunyi pártjának" tartaná. Olyat már igen, hogy a Fidesz szatelit pártja. Szerintem nincs ilyen egyébként Magyarországon, azóta van ez a gyanúsítgatás, amióta ilyen óvodás szintű politizálás megy, hogy mindig mindenben okvetlen ellenkezünk. Nem is tartható... senki sem tudja tartani magát hozzá, ld. most Magyar Péter támogatói, akik nem egész 1 évvel ezelőtt még azt a pártcsaládot támogatták, amelyik migrációpárti volt, most azt a pártot támogatják, amelyik migrációellenes, akik azt a pártcsaládot támogatták, aminek egyik tagja konkrétan lement a határra kerítést bontani, ma meg ugyanezek aggódnak, hogy itt vannak a filippínók a spájzban és oltogatják a migrációelleneseket ezzel, hogy itt vannak a filippínók a spájzban holott nemrég még sorsokat láttak azoknál, kik döngették a "kapukat". Akik azt a pártcsaládot támogatták, akiknek fő kérdései között volt az LMBTQ, most azt a pártot támogatják, akinek az huszadrangú, akik az Egyesült Európát támogatták, most meg a nemzetek közötti gazdasági együttműködést támogatják, akik azt az embert támogatták, aki szerint az EP képviselői pozíció egy nulla, egy bohóckodás, most azt az embert támogatják, aki EP képviselő. :D
Van egy olyan helyzet, állapot, hogy valaki annyi mindent képvisel, hogy az már semmi.
6.
Van az a 3% 15- is
"Akik szerint a MH náci az mit jelent pontosan?"
Bár szerintem nem náci a MHM, de többféleképpen is tudom értelmezni.
Egyfelől ez a szokásos automatikus megbélyegzés: erősen jobbos = náci, szereti az EU-t = globalista libsi.
Másrészt ha valaki nácizmussal szimpatizál Magyarországon, elég valószínű, hogy a MHM-ra fog szavazni, így ha mondjuk nem is náci párt, de a nácik pártja (is), ami áthallatszik a narratíváikon rendesen.
"Mi a legrosszabb, ami történhet?"
Valójában szélsőségesen rossz dolgokra nem kellene számítani egy esetleges MHM kormánytól, mert úgy tűnik a kormányzás szelidíti a radikális pártokat - más mondani és más megtenni valamit.
Viszont éppen ez az, amit a szavazóik nem értenek: lehet mellet döngetni, hogy beszélni kell a cigánykérdésről, de egészen más megoldani azt. Lehet itt könyveket darálni, meg oltásellenesen kampányolni, de amikor te vagy kormányon, akkor a következményekkel is el kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!