A fideszeseknek honnan lett nagy vagyona, ha 2010 előtt "szegények" voltak?
11, attól, hogy sem az én, sem a szomszéd, sem az utcabéliek kertje végibe nem húztak fel egy böszme nagy stadiont, amit te fizettél.
Nem szándékosan beszélek hülyeségeket, hanem tudatosan, én tudatosan beszélek! Nagy különbség.
#12 Szóval nem érted mit jelent a korrupció. Ez a ballib propaganda eredménye, mivel naphosszat ezt szajkózták.
Ez nem korrupció és semmi köze hozzá. Ez fejlesztés, beruházás, építkezés. Van ahol a település vezetése, a helyi vállalkozók képesek rá, van ahol meg nem képesek rá. Nem korrupció.
De legalább elismered, hogy direkt vagy hülye, már ez is valami.
11. Te meg szándékosan játszod a hülyét, hogy mi is ezzel a probléma! Az, hogy a saját szülőfalujában létrehoz egy első osztályú focicsapatot, a háza mellé építtet egy Makovecz stadiont, (aminek a befogadóképessége nagyobb, mint az egész falu lakossága), meg létrehoz egy kb. nulla forgalommal működő "szellem" kisvasutat, meg oda viszi a környék összes nagy beruházását, miközben a környékbeli többi falu meg lepusztul... és szerinted ez normális, nincs itt semmi látnivaló.
Tudod ki csinálta ugyanezt? (saját focistadion, saját vasút). Kicsit nézz keletre, Ceausescu... és most keress rá, hogy néz ki mindez! Az ilyen mesterségesen kreált dolgok addig "működnek" amég az adott személy van hatalmon, és tolja bele az aránytalanul sok pénzt.
13, nem vagyok ballib propaganda, kimegyek az utcára és látom, hogy mi megy és kik járnak ide.
Egyszerű helyi vagyok, propaganda nélkül.
13, de segitek neked!
Ha budapesti vagy, a Déiből járnak a vonatok, Bicske nagyállomás -már, ha épp szerencséd van és van vonat, mert az utóbbi időben nem igazán üzemel-, kilépsz a bicskei állomásról és ott van rögtön a helyi buszállomás. Felülsz a legközelebb induló felcsúti buszra és megnézed a saját szemeddel, magadnak és nem kell az én direkt hülyeségeimet olvasgatnod! Jó utazást.
ja és, ha már Bicskéig leutaztál, ajánlom a nagyállomás környékét, ahol az egész szintén a te pénzedből, de a 0rbán fater bányái számára lett felújjitva, úttal, meg kamionbeállóval, ott van rögtön az állomás mellett, ha késik a busz, 2 perc séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!